Noha még csak pár napja vette kezdetét a téli átigazolási időszak (2023. január 15.), az már most napvilágot látott, hogy kik azok a labdarúgók, akik biztosan nem lesznek tagjai a Meton-FC Dabas 2023-as tavaszi NB III-as keretének. Az átigazolási időszak február 14-én éjfélkor zárul, így mind érkezők, mind távozók tekintetében lehetnek még változások, azonban reméljük, minél előbb véglegessé válhat NB III-as keretünk, mert akkor jóval több idő maradhat a csapat összecsiszolódására.

Átigazolási hírek (NB III)

FC Dabas

Távozók listája

Noha még csak pár napja vette kezdetét a téli átigazolási időszak (2023. január 15.), az már most napvilágot látott, hogy kik azok a labdarúgók, akik biztosan nem lesznek tagjai a Meton-FC Dabas 2023-as tavaszi NB III-as keretének.

Az átigazolási időszak február 14-én éjfélkor zárul, így mind érkezők, mind távozók tekintetében lehetnek még változások, azonban reméljük, minél előbb véglegessé válhat NB III-as keretünk, mert akkor jóval több idő maradhat a csapat összecsiszolódására.

Hamarosan az újonnan érkező játékosok listáját is közzé fogjuk tenni, most azonban első körben csak a távozók névsora kerül ismertetésre.
 
Távozók listája:

1. Czerula Dávid
2. Csúri Dájmond
3. Ferenczy Donát
4. Kiss Ákos
5. Kiss Krisztián
6. Krajcsó Kriszitán
7. Pável Dániel
8. Szabó Dávid
9. Szabó László
10. Sziklási Gergely
11. Tóth Dominik

+ Czibula Balázs (masszőr)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK