NB III-as első keretünk a mai napon lejátszotta idei első felkészülési mérkőzését. Hazai pályán a MOL Fehérvár II csapatát láttuk vendégül. Nem kezdődött jól a mérkőzés, hiszen 10 perc után már két gólos hátrányban voltunk, mindkét esetben egy távoli lövést próbáltunk blokkolni,

Hírek (NB III)

Meton-FC Dabas - MOL Fehérvár FC II (0:3)

Vereséggel kezdtük a 2023-as évet

NB III-as első keretünk a mai napon lejátszotta idei első felkészülési mérkőzését. Hazai pályán a MOL Fehérvár II csapatát láttuk vendégül.

Nem kezdődött jól a mérkőzés, hiszen 10 perc után már két gólos hátrányban voltunk, mindkét esetben egy távoli lövést próbáltunk blokkolni, viszont ez olyan szerencsétlenül pattant meg, hogy mindkét alkalommal góllal végződött. Ezután is támadásban maradtak a vendégek, csapatunk csak az első félidő végére kezdett magához térni, pár távoli lövést jegyezhettünk fel csupán.

A második félidőre mindkét csapat sokat cserélt, a játék képe a védekezésünkről szólt, nem igazán tudtunk helyzetet kialakítani, miközben ellenfelünk még egy alkalommal újfent bevette kapunkat.

Összességében tehát egy simának mondható, három gólos vereséget szenvedtünk. Csapatunk átalakulófélben van, jó pár játékos távozott, illetve pár érkezése is várható. Egyelőre egy igen megfiatalított csapattal rendelkezünk, dolgozunk tovább, ezáltal bízunk benne, hogy ez a munka az eredményességben is meglátszódik majd a jövőben.

Hajrá Dabas!

Meton-FC Dabas – MOL Fehérvár FC II 0:3 (0:2)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK