Domokos Bálint, NB III-as csapatunk oszlopos tagja saját maga és csapata őszi teljesítményével kapcsolatban az alábbi gondolatait osztotta meg: Nagy meglepetés és öröm volt számomra a megítélt díj. Az embernek mindig jól esik, ha elismerik a munkáját.

Játékosaink értékelnek (NB III)

Domokos Bálint

NB lll. Közép csoport (2022/2023)

Domokos Bálint, NB III-as csapatunk oszlopos tagja saját maga és csapata őszi teljesítményével kapcsolatban az alábbi gondolatait osztotta meg:

Az év felnőtt labdarúgója díjban részesülhettél a nem is olyan régen megrendezésre került dabasi Sportgálán. Mit jelent számodra ez az elismerés?

– Nagy meglepetés és öröm volt számomra. Az embernek mindig jól esik, ha elismerik a munkáját. Ez a díj sokat jelent számomra, mivel jelzi, hogy jó irányban haladok és a teljesítményemmel hasznos tagja vagyok a csapatnak. Azon leszek a következő időszakban, hogy hasonló teljesítménnyel segítsem a csapatot a pályán és azon kívül is egyaránt.

Véget ért a szezon, hogyan értékelnéd saját magad és csapat őszi szereplését?

– Az őszi szezon számomra sajnos nem úgy alakult, ahogy vártam. A második fordulóban bordatörést szenvedtem, ami miatt elég sok mérkőzést hagytam ki. Minden csapat életében vannak hullámvölgyek. Sajnos mikor visszatértem egy nagyobb gödörbe kerültünk a csapattal, amiből ugyanúgy, mint az előző tavaszi szezonban, csak a bajnokság végére tudtunk valamilyen mértékben kimászni.

Mit vársz a tavaszi szezontól?

– A tavaszi szezontól kiegyensúlyozottabb, stabilabb, jobb szereplést várok. Ha a játékoskeret nem fog változni olyan mértékben, mint nyáron, akkor úgy gondolom, egységes csapat lehetünk és jönni fognak a jó eredmények is.

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2022.05.29 (Vasárnap, 17:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark
 
FC Dabas – MTK Budapest FC II (2:1)
Gól: Kovács P (8′), Domokos B (43′) ill. Balogh B (41′)
 
FC Dabas: Berta – Forgács, Márton, Pusztai, Domokos, Kovács, Ágoston, Puskás, Kiss, Dudás, Hatvani
Cserék: Hermány – Erős, Bebők, Molnár, Czili, Csomós, Fritz, Lévai, Talapka

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK