Fritz Attila, NB III-as csapatunk egyik legrutinosabb labdarúgója a mögöttünk álló őszi bajnoki szezont az alábbiak szerint értékelte: Mindenképpen van hiányérzetem, főként a tabellára nézve és látván az elhelyezkedésünket. Úgy gondolom, hogy ebben azért több volt.

Játékosaink értékelnek (NB III)

Fritz Attila

NB lll. Közép csoport (2022/2023)

Fritz Attila, NB III-as csapatunk egyik legrutinosabb labdarúgója a mögöttünk álló őszi bajnoki szezont az alábbiak szerint értékelte:

Hogyan értékelnéd az NB III-as csapat őszi szereplését? Milyen hiányérzeted van esetlegesen, ha ránézel most a tabellára? Több volt benne, vagy jelenleg ez a realitás?

– Mindenképpen van hiányérzetem, főként a tabellára nézve és látván az elhelyezkedésünket. Úgy gondolom, hogy ebben azért több volt. Jól kezdtük az idényt, aztán sajnos jött egy hosszabb rossz hullám (eredménytelenség), amiből sajnos nehezen tudtunk kijönni. Szerencsére az utolsó mérkőzéseink már jobban alakultak.

Véleményed szerint milyen posztokon lenne indokolt megerősíteni a keretet a tél folyamán, hogy a csapat előrébb végezhessen a tabellán a szezon végeztével?

– Úgy gondolom, hogy a védelem, beleértve a kapusokat is és a középpályánk rendben van. Támadó szekcióban lehetne/kellene erősítés. De ahogy az ilyenkor télen lenni szokott nem egyszerű igazolni, illetve természetesen majd a szakmai stáb eldönti, hogy mire/kire lenne szüksége a csapatnak.

Mit vársz a tavaszi szezontól, mik a célkitűzéseit a 2023-as esztendőre?

– Bízom benne, hogy eredményesebb tavaszt tudunk majd produkálni és a tabellán is minél előrébb tudunk majd végezni.

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2022.05.29 (Vasárnap, 17:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark
 
FC Dabas – MTK Budapest FC II (2:1)
Gól: Kovács P (8′), Domokos B (43′) ill. Balogh B (41′)
 
FC Dabas: Berta – Forgács, Márton, Pusztai, Domokos, Kovács, Ágoston, Puskás, Kiss, Dudás, Hatvani
Cserék: Hermány – Erős, Bebők, Molnár, Czili, Csomós, Fritz, Lévai, Talapka

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK