Lettner Lóránt, NB III-as csapatunk házi gólkirálya a mögöttünk álló őszi bajnoki szezont az alábbiak szerint értékelte: Szerencsére sikerült hamar beilleszkednem a csapatba és meghatározó játékos tudtam lenni az ősszel.

Játékosaink értékelnek (NB III)

Lettner Lóránt

NB lll. Közép csoport (2022/2023)

Lettner Lóránt, NB III-as csapatunk házi gólkirálya a mögöttünk álló őszi bajnoki szezont az alábbiak szerint értékelte:

Házi gólkirály lettél, amihez szívből gratulálunk. Hogy értékelnéd az ősszel mutatott teljesítményed?

Köszönöm szépen! Szerencsére sikerült hamar beilleszkednem a csapatba és meghatározó játékos tudtam lenni az ősszel. Támadóként első számú feladatom a gólszerzés, így örülök, hogy házi gólkirály vagyok. Azonban mégsem vagyok maradéktalanul elégedett, mert maradtak bennem gólok, amiket tavasszal pótolni fogok!

A csapat a 11. helyen végzett, ez a realitás, vagy előkelőbb helyen kellene most állnia a Meton-FC Dabasnak a tabellán?

Az biztos, hogy reálisan a csapatnak jóval előrébb, az élmezőnyben lenne a helye, de sajnos sok pontot hullajtottunk el nyerhető meccseken. Jól indult a szezon, mert 8 meccsig veretlenek voltunk, majd jött egy hosszabb rossz sorozat. Az viszont bizakodásra ad okot, hogy a végén sikerült megverünk a 17 meccs óta veretlen ESMTK-t, ami bizonyítja, hogy bárkit képesek vagyunk legyőzni ebben a bajnokságban.

Mit vársz a tavaszi szezontól? A csapattól és saját magadtól is?

Mindenképp egy sikeresebb tavaszt szeretnék produkálni, mind csapatilag, mind egyénileg is. A fiúkkal mindenképpen azon leszünk, hogy a Meton-FC Dabas mielőbb csatlakozni tudjon az élmezőnyhöz, míg egyénileg minél több góllal és gólpasszal szeretném meghálálni a bizalmat.

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2022.05.29 (Vasárnap, 17:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark
 
FC Dabas – MTK Budapest FC II (2:1)
Gól: Kovács P (8′), Domokos B (43′) ill. Balogh B (41′)
 
FC Dabas: Berta – Forgács, Márton, Pusztai, Domokos, Kovács, Ágoston, Puskás, Kiss, Dudás, Hatvani
Cserék: Hermány – Erős, Bebők, Molnár, Czili, Csomós, Fritz, Lévai, Talapka

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK