Fiatal kora ellenére alázatának, a sportba fektetett munkájának köszönhetően 17 évesen már az FC Dabas II csapatában is bemutatkozhatott a felnőttek között. Az idei szezontól a Dabas 2-es számú csapatának 1. számú kapusa lett, és az FC Dabas NB3-as keretének is tagja és már két alkalommal szerephez is jutott az NB3-as bajnokságban.

SPORTGÁLA (2022)

Balogh József

Az év utánpótláskorú labdarúgója

Gyerekkora óta a labdarúgás fontos szerepet játszik az életében. Nyolc évesen lett igazolt sportoló. Józsinak a góllövés helyett inkább a lövések hárítása tetszett meg így a kapuban találta meg a helyét.

Posztja révén ritkán szokták kiemelni, előtérbe helyezni, de Józsi minden évben az FC Dabas korosztályos csapataiban kiemelkedő teljesítményt nyújtott. Fiatal kora ellenére alázatának, a sportba fektetett munkájának köszönhetően 17 évesen már az FC Dabas II csapatában is bemutatkozhatott a felnőttek között.

Az idei szezontól a Dabas 2-es számú csapatának 1. számú kapusa lett, és az FC Dabas NB3-as keretének is tagja és már két alkalommal szerephez is jutott az NB3-as bajnokságban.

Gratulálunk! Csak így tovább!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK