Ledő László, U16-os csapatunk vezetőedzője a szombaton megrendezésre került U15/U16 közös évzárót követően az alábbi gondolatait osztotta meg oldalunkkal: "Szombaton az U15/16-os csapat megtartotta féléves évzáróját. A konferenciateremben játékosaink mellett nagy örömünkre sok szülő is tiszteletét tette.

Hírek (Utánpótlás)

ÉVZÁRÓ: U15/U16

Fritz Attila / Ledő László

Ledő László, U16-os csapatunk vezetőedzője a szombaton megrendezésre került U15/U16 közös évzárót követően az alábbi gondolatait osztotta meg oldalunkkal:

“Szombaton az U15/16-os csapat megtartotta féléves évzáróját. A konferenciateremben játékosaink mellett nagy örömünkre sok szülő is tiszteletét tette. Fritz Attilával értékeltük az őszi teljesítményeket. Elmondhatjuk, hogy a nyári felkészülés óta sokat dolgoztak a srácok és fejlődésük megfelelő ütembe halad. Az ősz folyamán mutatott teljesítményük alapján Somodi Martint, Tóth Bencét és Kemencei Milánt egy kis ajándékkal leptük meg.

Szintén ezen a napon búcsúztattuk Petrányi Marcit, akinek nyáron sajnos abba kellett hagynia a labdarúgást. Sok sikert kívánunk neki az élet más területén és emellett egy tablóképpel is megajándékoztuk. Köszönjük neki a felajánlott csokitortát!

Nem utolsó sorban meg szeretnénk köszönni a szülőknek az egész éves segítséget és nem utolsó sorban az évzárón a sok süteményt és az üdítőket.

A csapat értékeléseket a következő napokba tesszük majd megtekinthetővé a honlapon és a klub közösségi oldalán. Büszkeséggel tölt el minket Attilával, hogy ez a két korosztály a szülőkkel kiegészülve még mindig egy rendkívül jó közösséget alkot! Köszönjük!

Hajrá Dabas!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK