Kettes csapatunk is lejátszotta utolsó bajnoki összecsapását a 2022-es évben. Kemenes György legénysége ezúttal az utolsó előtti helyen szerénykedő Százhalombatta otthonába látogatott a hét utolsó napján. Két győzelmet és a tabellán elfoglalt helyezéseket tekintve egyértelműen győzelmi esélyekkel indultunk el utolsó idegenbeli mérkőzésünkre, azonban a szezonzárás mégis keserédes lett.

HÍREK: FC DABAS II

Albertirsai SE - Meton-FC Dabas II (0:4)

Pont nélkül zártuk idei utolsó tétmérkőzésünket

Kettes csapatunk is lejátszotta utolsó bajnoki összecsapását a 2022-es évben. Kemenes György legénysége ezúttal az utolsó előtti helyen szerénykedő Százhalombatta otthonába látogatott a hét utolsó napján.

Két győzelmet és a tabellán elfoglalt helyezéseket tekintve egyértelműen győzelmi esélyekkel indultunk el utolsó idegenbeli mérkőzésünkre, azonban a szezonzárás mégis keserédes lett.

A hazai csapat az elmúlt öt mérkőzéséből mindössze két pontot szerzett, így abszolút optimistán vethettük bele magunkat az összecsapásba. Sok köszönet azonban nem volt ebben a napban. Nagy meglepetésre már a 3. percben hátrányba kerültünk (1:0), a 15. percben tovább süllyedt a hajónk (2:0) és a 30. perc környékén pedig már-már kilátástalan helyzetbe kerültünk, amikor a hazaiak bevitték harmadik találatukat (3:0). Óriási pofonnal indult tehát az összecsapás, amiből aztán sajnos nem is sikerült kikecmeregnünk. Noha még több, mint 60 perc hátra volt, nem sikerült még szépítenünk sem, így lényegében fél óra leforgása alatt lezárult az összecsapás érdemi része. Kemenes György ugyan próbált cserékkel új lendületet adni, azonban ezen a napon semmi nem jött össze.

Az összecsapás szépen lassan lecsurgott, a felzárkózás és így az esetleges pontszerzés is elmaradt. Mondjuk ki, az előző két forduló tükrében ez egy igen fájó vereség volt az utolsó előtti Százhalombatta ellen.

Vereségünk következtében végül a 13. helyen zártuk az őszi szezont, ami azért fájó, mert amennyiben nyerni tudtuk volna azt az összecsapásunkat, a jóval előkelőbb 10. pozícióban telelhettünk volna.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés (Megye II)
Időpont: 2022.11.27 (Vasárnap, 13:00)
Helyszín: Százhalombatta, Városi Szabadidő Központ
 
Százhalombattai LK – Meton-FC Dabas II 3:0 (3:0)
Gól: Farkasházi Á (3′), Wawrzyniak E (15′), Illés Á A (30′) ill. –
 
Meton-FC Dabas II: Balogh – Karcag, Ordasi, Benkő, Pável, Rutterschmid, Duhaj, Kókai, Farkas Zs, Fodor, Molnár
Cserék: Farkas Cs, Berkes, Petrányi, Incze, Kicska
Kemenes György

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK