Elérkezett az őszi szezon hajrája. Fehér Ádám legénysége az utolsó idei tétmérkőzésére készülhet, amit vasárnap kora délután a második helyezett Iváncsa KSE otthonában játszik majd. Érdekes mérkőzésnek nézünk elébe, mivel a tabellán elfoglalt helyezések és az őszi szezonban mutatott teljesítmény alapján egyértelműen a hazai csapat számít a mérkőzés esélyesének,

BEHARANGOZÓ: NB III

Iváncsa KSE - Meton-FC Dabas

NB lll. Közép-csoport - 19. Forduló

Elérkezett az őszi szezon hajrája. Fehér Ádám legénysége az utolsó idei tétmérkőzésére készülhet, amit vasárnap kora délután a második helyezett Iváncsa KSE otthonában játszik majd.

Érdekes mérkőzésnek nézünk elébe, mivel a tabellán elfoglalt helyezések és az őszi szezonban mutatott teljesítmény alapján egyértelműen a hazai csapat számít a mérkőzés esélyesének, azonban dobogós helyezés ide, FTC elleni győzelem a kupában oda, az Iváncsa KSE az elmúlt fordulóban mégis pont nélkül maradt a HFC elleni rangadón, így vereséget követően várhatja a Dabas elleni utolsó hazai fellépését.

Csapatunk ezzel szemben a hullámvölgyből kikeveredve legutóbbi két hazai összecsapását egyaránt győzelemmel zárta, ráadásul az egyiken épp a dobogóra vágyakozó ESMTK volt az ellenfél. A javuló forma és az önbizalom mindenképpen extra motivációt kell, hogy adjon játékosainknak, így összességében megjósolhatatlan, hogy mi lesz a vasárnap délutáni ütközet végkimenetele. Egy biztos, tartalékolniuk már nem kell a játékosoknak, mindent kiadhatnak magukból, mert az összecsapás zárultával a jól megérdemelt téli pihenő következik.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: Iváncsa KSE – Meton-FC Dabas

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2022.11.27 (Vasárnap, 13:00)
Helyszín: Iváncsa, Károlyi István Sporttelep

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK