Ledő László, U16-os csapatunk vezetőedzője a Makó FC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: “U16-os csapatunk utolsó őszi bajnokiját játszotta Makón. A centerpályán volt a mérkőzés. Elsőre jól hangzik, de nagyon mély talaj és magas fű várta a csapatokat.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U16)

Ledő László

Makó FC - Meton-FC Dabas U16 (2:2)

Ledő László, U16-os csapatunk vezetőedzője a Makó FC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

U16-os csapatunk utolsó őszi bajnokiját játszotta Makón. A centerpályán volt a mérkőzés. Elsőre jól hangzik, de nagyon mély talaj és magas fű várta a csapatokat. A mai napon nem csak ez volt a legnagyobb gondunk, hanem az, hogy ismét megtapasztalhattuk, hogy a játékvezetők gyakorta a hazai csapatott részesítik előnyben.

Sajnos nem kezdtük jól a mérkőzést, pontatlanok voltunk és nagyon szellősen védekeztünk. A hazai csapat az első 15 percben tördelte a játékot és játékosainkat is. Mezőnyben folyt a játék, egy-egy lehetőség azonban mindkét csapat előtt akadt. A félidő gól nélküli döntetlennel ért véget. A szünetben átbeszéltük mit is kellene csinálnunk. Ezt követően már egy teljesen más felfogásban kezdtük a második játékrészt. Sok labdát szereztünk ellenfelünk térfelén, de az utolsó passzok elcsúsztak. Egy szabadrúgás variáció után a hazai védő kézzel ért a labdába, így büntetőt kaptunk, amit Kemencei Milán könyörtelenül bevágott a bal felső sarokba. Sajnos nem sokáig tarthatott örömünk. Egy kontrából ugyanis hamar kiegyenlített a hazai csapat (egy elkerülhető gólt kaptunk). A srácok azonban nem adták fel, nagy nyomást helyeztek a hazai védelemre, átlövésekkel is próbálkoztunk. Sarafi Józsi góljával ismét megszereztük a vezetést. Már azt hittük, hogy meglesz a győzelem, amikor a hazai csapat ismét egyenlíteni tudott. Több találat már nem esett, így végül meg kell elégednünk a döntetlennel!

Úgy gondolom, hogy a mérkőzés összképe alapján igazságos a döntetlen, megjegyzem ha játékvezetés korrekt, akkor viszont nem!

A srácoknak nagy gratuláció jár, mert ma is mindent megpróbáltak, amit a talaj, az ellenfél, de legfőképpen a játékvezetők engedtek. Köszönjük a szülők buzdítását!

Hajrá Dabas!”

Bajnoki mérkőzés – Makó Város Sportcentrum
2022.11.20 (Vasárnap, 13:00)
 
Makó FC – Meton-FC Dabas U16 2:2 (0:0)
Gól: Kemencei M (60′), Sarafi J (86′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK