Ledő László, U16-os csapatunk vezetőedzője az ESMTK elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: “A keddi napon az U16-os korosztály egy elmaradt mérkőzést pótolt. Ellenfelünk az ESMTK csapata volt.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U16)

Ledő László

Meton-FC Dabas U16 - ESMTK (1:3)

Ledő László, U16-os csapatunk vezetőedzője az ESMTK elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

A keddi napon az U16-os korosztály egy elmaradt mérkőzést pótolt. Ellenfelünk az ESMTK csapata volt. A mérkőzésre egy igen merész felállási formát választottam. A megszokott 4-3-3 helyett, 3-5-2 be álltunk fel. Azért kellett megpróbálni, mert ez volt a negyedik mérkőzésünk hat nap alatt, és emellett szerettem volna, ha a pálya középső harmadában már labdákat szereznénk. Nem gyakoroltuk, de elmondtuk a gyerekeknek, mit kell csinálni a védekezésnél.

Az első 10 perc kivételével kontroll alatt tartottuk a mérkőzést. Ellenfelünk egy labdaszerzés után azonban megszerezte a vezetést. Kezdtünk ráérezni, mit is kell csinálni, nagyon sok labdát szereztünk az ellenfelünk térfelén, amiből helyzeteket, szögleteket tudtunk kialakítani. A félidő vége előtt egyenlíteni tudtunk Ispán Csanád révén.

A szünetbe sajnos két kényszerű cserét kellett meghúznom. A játék ezt követően sem változott, nagy akarattal próbáltunk játszani. Sajnos 8 perccel a vége előtt egy szöglet után ellenfelünk büntetőhöz jutott, ami értékesített is. Ezzel lényegében el is dőlt a mérkőzés.

Nem baj, mert a mai délutánon nagyon büszke voltam a srácokra még így is! Ha ilyen akarattal és hozzáállással fogunk tovább játszani, szép tavasz elé nézhetünk! Ma igazi csapatként játszottak a srácok! Köszönöm a szülőknek a szurkolást!

Hajrá Dabas!”

Bajnoki mérkőzés – Dabas, Wellis Sportpark
2022.11.08 (Kedd, 16:00)
 
Meton-FC Dabas U16 – ESMTK 1:3 (1:1)
Gól: Ispán Cs A (33′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK