Fodor Gergő, a dabasi körzetközpont szakmai vezetője az őszi Körzetközpont Válogatott Tábort követően az alábbi értékelést adta: "Az elmúlt hét csütörtökön és pénteken megtartottuk az őszi Körzetközpont Válogatott Tábort az U11-es korosztálynál.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U11)

FODOR GERGŐ

Körzetközpont Válogatott Tábor (U11)

Fodor Gergő, a dabasi körzetközpont szakmai vezetője az őszi Körzetközpont Válogatott Tábort követően az alábbi értékelést adta:

“Az elmúlt hét csütörtökön és pénteken megtartottuk az őszi Körzetközpont Válogatott Tábort az U11-es korosztálynál. A 18 fős keretben Inárcs, Nyáregyháza és Dabas csapataiból képviseltették magukat játékosok. A fiúk a két nap alatt két edzésen vettek részt, valamint egy edzőmérkőzést is játszottunk a Bugyi Körzetközpont Válogatott csapata ellen.

Mindenki izgatottan várta ezt a két napot, hiszen sokan még nem vettek részt ilyen ott alvós programban. Az edzéseken kívül próbáltuk színesebbé tenni a programokat, volt Foci kvíz, csapatépítő játék és este a Wellis Sportpark épületén belül bújócska is.

Úgy gondolom, mindenki jó élményekkel térhetett haza és bízunk benne, hogy mindenki várja már a következő Körzetközponti edzést és a tavaszi tábort is. Köszönjük Zelovics Attiláéknak a gyümölcsöt! “

“Focizzunk együtt a jövőért!”
FC Dabas – FTC (1:5)
FC Dabas – Kecskeméti LC (1:2)
FC Dabas – SZAC (7:5)

Régiós Bozsik Torna
FC Dabas – Kecskeméti LC (1:0)
FC Dabas – Nagykáta (2:0)
FC Dabas – Jászberény (3:2)
FC Dabas – Bugyi (2:1)
FC Dabas – Érd (1:0)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK