Sajnos újabb, minimális arányú vereséget szenvedtünk, ezúttal idegenben. Kissé szomorkodás időjárás fogadta a csapatok vasárnap a bajnokság 15. fordulójában, ahol is a Szekszárd csapata látta vendégül játékosainkat. A találkozó első félideje túl sok izgalmat nem hozott, csak elvétve pattogott a játékszer a tizenhatoson belül. Mindkét hálóőr higgadtan tekinthette meg az első félidőt, gyakorlatilag védés nélkül hozták le az első játékrészt.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

Szekszárdi UFC – Meton-FC Dabas (1:0)

Egy gól döntött

Sajnos újabb, minimális arányú vereséget szenvedtünk, ezúttal idegenben. Kissé szomorkodás időjárás fogadta a csapatok vasárnap a bajnokság 15. fordulójában, ahol is a Szekszárd csapata látta vendégül játékosainkat.

A találkozó első félideje túl sok izgalmat nem hozott, csak elvétve pattogott a játékszer a tizenhatoson belül. Mindkét hálóőr higgadtan tekinthette meg az első félidőt, gyakorlatilag védés nélkül hozták le az első játékrészt.

A második félidőben sem változott jelentősen a játék képe, amikor is a találkozó 56. percében egy szögletet követően megszerezte a vezetést a hazai csapat (1:0). Ezután próbált csapatunk nagyobb tempót diktálni, meddő mezőnyfölényt sikerült kialakítanunk, viszont nagyobb helyzetet mégsem sikerült kidolgoznunk a hátralevő időben. Talán Erős szabadrúgása és Lettner előtt adódott lehetőség, de a támadójátékunk a mai napon sem működött pontosan, ezáltal pont nélkül távoztunk Szekszárdról.

A Makó visszalépése miatt már csak három bajnoki mérkőzésünk van hátra, ezekből pedig jó lenne minél több pont gyűjteni, hogy belátható távolságban maradjon a tabella első fele. Egyelőre nincs jó formában a társaság, de éppen azért szép a foci, mert jön egy újabb hét, ahol ismét meg lehet mutatni, hogy többre vagyunk képesek, mint amit a jelenlegi táblázat mutat.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2022.10.30 (Vasárnap, 13:00)
Helyszín: Szekszárd, Szekszárdi Városi Sport és Szabadidőközpont 
 
Szekszárdi UFC – Meton-FC Dabas 1:0 (0:0)
Gól: Péter A (57′) ill. –
 
Meton-FC Dabas: Berta – Kiss Á, Forgács, Sziklási, Földes, Benkő, Lettner, Zsigmond, Erős, Ferenczy, Tóth
Cserék: Czerula, Pável, Szabó, Kókai, Kiss K, Fritz
Vezetőedző: Fehér Ádám
Stáb: Kemenes György, Takács Kornél, Márkus Richárd, Vasvári Zoltán

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK