Ledő László, U16-os csapatunk vezetőedzője a BKV Előre elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: “Szombat délelőtt U16-os korosztályunk a BKV-Előre csapatát fogadta. Azt kértem a fiúktól, hogy próbáljunk a pontos passzokra és az átvételekre figyelni, mert nagyon mély a pálya.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U16)

Ledő László

Meton-FC Dabas U16 - BKV Előre (4:0)

Ledő László, U16-os csapatunk vezetőedzője a BKV Előre elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

“Szombat délelőtt U16-os korosztályunk a BKV-Előre csapatát fogadta. Azt kértem a fiúktól, hogy próbáljunk a pontos passzokra és az átvételekre figyelni, mert nagyon mély a pálya.

A héten edzéseken sokat gyakoroltuk a szélről beadott labdákat és a ziccer befejezéseket, kisebb nagyobb sikerrel…

A mérkőzés első percében rám cáfoltak a srácok! Egy labdaszerzés után Dori Andris nagyszerű labdát kapott a bal szélen, beadását pedig Ispán Csanád fejelte a kapuba. Csanád nagyszerű visszatérése volt a hosszan tartó sérüléséből. Megadta a gól az alaphangot a srácoknak, bátran játszottunk. Helyzetek sokaságát dolgoztuk ki, amiből egy szép támadás végén tovább növeltük az előnyünket (2:0).

Félidőben cserélnem kellett, részben kényszerűségből. A második játékrészen nagy akarattal, de néha önzően és türelmetlenül játszottunk. Ezt majd még át kell beszélni, mert csapatként a labdát járatva a vezetés tudatában jobban majd játszani. Emellett lehetőségeink adódtak, de a görcsösség és az, hogy mindenki gólt szeretne szerezni nem jó út. Csapatkapitányunk Munkácsi Zsolt egy szép szóló után tovább növelte előnyünket (3:0). Egy kicsit megnyugodott a csapat, amit egy szép akció végén lehetett is látni. Sarafi Józsi nagyszerű labdát kapott és a kapus mellett passzolta a hálóba a labdát (4:0).

Gratulálok a srácoknak, mert nagyon akartak, helyenként jól is játszotta, de arra mindenképpen figyelnünk kell a közeljövőben, hogy a vezetés tudatában a csapatjátékot kell előnybe részesíteni!

Hajrá Dabas!”

Bajnoki mérkőzés – Dabas, ÉKÜ
2022.10.29 (Szombat, 9:45)
 
Meton-FC Dabas U16 – BKV Előre 4:0 (2:0)
Gól: Ispán Cs A (2′), Dori A (24′), Munkácsi Zs (62′), Sarafi J (79′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK