A múlt hétvégi Ecser elleni hazai pontszerzést követően joggal bizakodhattunk a Tápiógyörgye KSK ellen idegenben is minimum az egy pontra rá fog szolgálni kettes csapatunk.

HÍREK: FC DABAS II

Tápiógyörgye KSK - Meton-FC Dabas II (5:2)

A pontszerzés ezúttal elmaradt

A múlt hétvégi Ecser elleni hazai pontszerzést követően joggal bizakodhattunk, hogy most szombaton, a Tápiógyörgye KSK ellen idegenben is minimum az egy pontra rá fog szolgálni kettes csapatunk.

A gólgazdag összecsapás a kilátogató nézők számára mindenképpen rendkívül látványosra és eseménydúsra sikeredett, azonban a végeredményben túl sok örömünk mégsem lehetett.

Bő húsz percnyi ismerkedést követően aztán beindultak a csapatok, már ami a gólszerzést illeti. A 23. percben a hazaiak magukhoz ragadták a vezetést (1:0), azonban a 40. percben Ordasi József révén sikerült kiegyenlítenünk, így 1:1-es állással vonulhattunk a szünetre.

Igen jól indult a második játékrész, mivel Csúri Dájmond révén a 49. percben sikerült megfordítanunk az eredményt és innentől már csak arra kellett volna koncentrálnunk, hogy minimális előnyünket a hármas sípszóig meg tudjuk tartani (1:2). A hazaiak azonban ezt közel sem így gondolták és rátettek egy lapáttal. A 62. perctől a 87. percig nem kevesebb, mint négy alkalommal vették be kapunkat, így az álom elég hamar rémálommá változott (5:2). Sajnos egyik hazai találatra sem sikerült válaszolnunk, így végül komoly gólarányú vereséget szenvedtünk el. Mindenképpen fájó ez a kudarc, mert csapatunk erejét mutatta, hogy a hátrányt nagy akarattal sikerült ledolgozni, sőt meg is tudtuk fordítani az állást, azonban ami utána következett, azt alighanem mindenki szívesen kitörölné az emlékezetéből.

Kesergésre azonban nincs idő, készülni kell a folytatásra. A következő fordulóban a 7. helyezett Tápiószecső látogat majd Dabasra, akik ellen mindent el kell követnünk, hogy ismét pontot vagy pontokat tudjunk szerezni.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés (Megye II)
Időpont: 2022.10.29 (Szombat, 13:30)
Helyszín: Tápiógyörgye
 
Tápiógyörgye KSK – Meton-FC Dabas II 5:2 (1:1)
Gól: Görbe I (23′), Sipos Zs J (62′), Kovács Sz (64′), Gyurcsik Sz (64′), Sipos Zs J (87′)
 
Meton-FC Dabas II: Balogh – Karcag, Ordasi, Zsíros, Pável, Csúri, Lux, Farkas Cs, Krajcsó, Fodor, Molnár
Cserék: Duhaj, Rutterschmid, Petrányi
Vezetőedző: Kemenes György

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK