Szombat délután a középmezőnyben elhelyezkedő Ecser SE látogatott a Wellis Sportparkba. A Meton-FC Dabas II a múlt hétvégét követően ismételten hazai közönsége előtt léphetett pályára.

HÍREK: FC DABAS II

Meton-FC Dabas II - Ecser SE (3:3)

Hazai pontszerzés az Ecser ellen

Szombat késő délután a középmezőnyben elhelyezkedő Ecser SE látogatott a Wellis Sportparkba. A Meton-FC Dabas II a múlt hétvégét követően ismételten hazai közönsége előtt léphetett pályára.

Remekül kezdtük az összecsapást, mivel Ferenczy Donát révén már a 2. percben magunkhoz tudtuk ragadni a vezetést (1:0). Sajnos örömünk csak pár percig tarthatott, mivel a vendégek már a 4. percben kiegyenlítettek (1:1). Innentől kezdve a csapatok lényegében behúzták a féket és az 58. percig nem is láthattak újabb találatot a mérkőzésre kilátogató sportbarátok. Ekkor azonban beindultak az események. Az Ecser két per leforgása alatt elért két találata komoly hideg zuhanyként érte csapatunkat (1:3) és már-már kilátástalan helyzetbe sodródtunk a 60. perc környékére. Játékosaink azonban nem adták fel és akarásunknak meg is lett az eredménye. Előbb a 76. percben Ferenczy Donát második találatával sikerült visszakapaszkodunk a mérkőzésbe, majd a rendes játékidő leteltét követően, a 93. percben Fodor Gergely találatával már ismét egy pont birtokában lehettünk. A győztes találat elérésére már több idő nem maradt, így végül egy igen gólgazdag összecsapáson 3:3-as döntetlent értünk el az Ecser SE csapatával szemben.

Folytatás október 29-én a szintén középmezőnyben elhelyezkedő Tápiógyörgye otthonában.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés (Megye II)
Időpont: 2022.10.22 (Szombat, 18:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark
 
Meton-FC Dabas II – Ecser SE 3:3 (1:1)
Gól: Ferenczy D (2′), Ferenczy D (76′), Fodor G (93′) ill. Berta B (4′), Berta B (58′), Tar S (60′)
 
Meton-FC Dabas II: Balogh – Karcag, Zsíros, Pável, Ferenczy, Csúri, Farkas Cs, Farkas Zs, Erős, Fodor, Molnár
Cserék: Danyis, Egyed, Rutterschmid, Berkes, Sziráki, Petrányi Incze
Vezetőedző: Kemenes György

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK