Ledő László az 1908 SZAC Budapest elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: “A Meton-FC Dabas U15 a SZAC csapatát fogadta szombaton bajnoki mérkőzésen. A héten iskolai elfoglaltságok és betegségek hátráltatták a keretet.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U15)

Ledő László

Meton-FC Dabas U15 - 1908 SZAC Budapest (0:1)

Ledő László az 1908 SZAC Budapest elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

“A Meton-FC Dabas U15 a SZAC csapatát fogadta szombaton bajnoki mérkőzésen. A héten iskolai elfoglaltságok és betegségek hátráltatták a keretet. A srácok ettől függetlenül nagyon készültek ezen a héten is.

A mérkőzés elején mindkét csapat próbálta tudatosan járatni a labdát és támadásokat vezetni. A védekezésünk rendben volt, az átmeneteknél voltunk pontatlanok és néha lassúak. Ellenfelünk szögletből volt inkább veszélyes, de ezeket megoldották a srácok.

Félidőben frissítettünk, valamint azt kértem a srácoktól, hogy a középpályán a védekezést még szorosabban oldjuk meg. Nagy harc volt a pályán mindkét csapat részéről, ami néha egy két parázs belépővel is társult. Azt lehetett látni, hogy aki az első gólt megszerzi, az meg is nyerheti a mérkőzést. Sajnos mi kihagytuk a helyzetünket, ellenfelünk pedig egy átlövésből megszerezte a győztes gólt.

Ettől függetlenül gratulálok a srácoknak a mai játékhoz, ebből lehet tanulni és előre lépni. Azt pedig csak úgy megjegyezném, hogy amennyiben mindenki odatenné magát edzésen, akkor az ilyen mérkőzéseken mi örülhetnénk a végén.

Megyünk tovább, mert van hova fejlődni még!
Hajrá Dabas!”

Bajnoki mérkőzés – Dabas, ÉKÜ
2022.10.22 (Szombat, 13:00)
 
Meton-FC Dabas U15 – 1908 SZAC Budapest 0:1 (0:0)
Gól: –

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK