Kicska Tamás, az U9-es csapat vezetőedzője a hétvégi FTC partnercsapati tornát követően az alábbi értékelést közölte: "2022. október 22-én szombaton az FTC-nél jártunk partnercsapati kupán. A csoportunkban az RKSK, az FTC, a Pénzügyőr, az Airnergy szerepelt.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U9)

Kicska Tamás

FTC partnercsapati kupa (U9)

Kicska Tamás, az U9-es csapat vezetőedzője a hétvégi FTC partnercsapati tornát követően az alábbi értékelést közölte:

“2022. október 22-én szombaton az FTC-nél jártunk partnercsapati kupán. A csoportunkban az RKSK, az FTC, a Pénzügyőr, az Airnergy szerepelt.

Az első mérkőzést kicsit álmosan kezdtük, de végül 4:1 arányban megnyertük az RKSK ellen. Majd következett az FTC, akitől ugyan kikaptunk 3:0-ra, de abszolút nem érződött az a nagy fölény, amennyit a végeredmény tükröz. Az első 5-6 percben, ha belőjük a helyzeteinket, akkor sokkal szorosabb lehetett volna, de így is nagyon jól játszottunk, sajnos a végére azonban elfogytunk. A Pénzügyőr ellen egy igazi parázs ki-ki meccset játszottunk, ahol végül3:3-as döntetlent sikerült elérni. A játék itt is rendben volt, talán a helyzetek kihasználása volt az, amin ha javítunk, akkor a mérkőzést hozhattuk volna. Az Airnergy ellen egy utolsó másodperces labdaszerzésből gólt értünk el, de itt is és minden más összecsapáson ki szeretném emelni Kalmár Vivient, aki szenzációsan védett.

Eredményeinknek köszönhetően a felsőházba kerültünk, ahol a Soroksár SC-vel játszottunk szintén egy ki-ki mérkőzést. Egy olyan gólt adtak meg a játékvezetők, ami nem volt bent, viszont az utolsó másodpercben egyenlítettek, a büntetőkkel pedig végül alulmaradtunk.

Ennek következtében az 5. helyért még mehettünk. Előbb a Szent István csapatát győztük le magabiztosan 5:0-ra, majd a 4trainerz csapatát 1:0 arányban.

Összességében elégedett vagyok, ugyanis rengeteg fejlődést láthattam a párharcokban és a játékban egyaránt. Gratulálok a srácoknak és köszönjük a szülőknek is a támogatást!

Hajrá Dabas!”

Kölyökliga U9 (4. forduló) – Bánka Kristóf Sportközpont
2022.10.16 (Vasárnap, 10:00)
JVSE – Meton-FC Dabas U9 (5:2)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK