Balogh Tamás, U11-es korosztályunk vezetőedzője az FTC partner csapatok tornáját követően az alábbi értékelést közölte: "A szombati napon az FTC-nél jártunk partner csapatok tornáján az U11-es korosztállyal.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U11)

Balogh Tamás

FTC partner csapatok tornája (U11)

Balogh Tamás, U11-es korosztályunk vezetőedzője az FTC partner csapatok tornáját követően az alábbi értékelést közölte:

A szombati napon az FTC-nél jártunk partner csapatok tornáján az U11-es korosztállyal. 16 csapat vett részt a tornán és egy elég erős csoportba kerültünk az Airenergyvel, az Érddel és az FTC-vel.

Sajnos egy gólon múlott csupán, hogy a felsőházba kerüljünk, de mivel nem sikerült, így az alsóházban folytattuk a küzdelmeket.

Meton-FC Dabas – FTC (0:4)
Airenergy – Meton-FC Dabas (0:1)
Érd – Meton-FC Dabas (3:2)

Az alsóházban első mérkőzésünk a Vác csapatával volt, amelyen sajnos az elején bealudtunk. Ellenfelünk gyorsan szerzett két gólt, de aztán feljavultunk és sikerült kiegyenlítenünk (2:2). A büntetőpárbajban azonban sajnos alulmaradtunk, így a Gyömrő csapatával játszottunk. Jobbak voltunk, de a helyzetek nagy részét nem tudtunk értékesíteni így 1:1 lett a vége, azonban a büntetőpárbajt megnyertük, így az alsóház 5-6. helyeiért játszhattunk a Pénzügyőr csapatával. Az utolsó mérkőzésen már látszott a fáradtság a fiúkon, de mindent megtettek, amit tudtak és végül egy izgalmas összecsapáson, 2:1-es vereséget szenvedtünk.

Összességében nagyon ügyesek voltak a srácok, jó ellenfeleink voltak a tornán, kicsi szerencsével előrébb is végezhettünk volna, de büszke vagyok az eredményeinkre és a hozzáállásunkra.

Gratulálok mindenkinek!
Hajrá Dabas!”

Eredmények:

2:0, 3:1, 3:2, 4:0

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK