Ledő László, U16-os csapatunk vezetőedzője a SZEOL SC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: “Az U16-os csapat a SZEOL vendége volt vasárnap délelőtt. Azt kértem a srácoktól, hogy azt a játékot és akaratot szeretném látni, amit a Vízművek ellen nyújtottunk.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U16)

Ledő László

SZEOL SC - Meton-FC Dabas U16 (3:1)

Ledő László, U16-os csapatunk vezetőedzője a SZEOL SC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

Az U16-os csapat a SZEOL vendége volt vasárnap délelőtt. Azt kértem a srácoktól, hogy azt a játékot és akaratot szeretném látni, amit a Vízművek ellen nyújtottunk.

Az első félidőben jó és egységes csapat benyomását keltettük. Védekezésünk zárt volt, igaz kicsit pontatlanok voltunk az előre játékban. A félidő vége előtt egy labdaszerzés követően Tóth Tamás megszerezte csapatunk számára a vezetést (0:1). A félidőben felhívtam a figyelmet arra, hogy a pálya közepén szorosabban vegyük fel a beérkező játékost, mert akkor nem tudnak indítani. Sajnos egy elkerülhető gólt kaptunk (1:1), így ismét kezdődhetett minden elölről.

Ezt követően, ami a játékvezetés részéről történt, az teljesen felháborító. Azt már megszoktuk, hogy ha elmegyünk idegenbe (főleg egy másik megyébe), akkor a játékvezetők engedik, hogy szétrúgják játékosainkat, de azt, hogy úgy bele is nyúljanak emellett a mérkőzésbe, hogy a hazai csapat még gólt is szerez belőle, na az már érdekes és egyenesen inkorrekt egy utánpótlás mérkőzésen!

Próbáltunk ebből felállni, de a mai napon egy ekkora pofon után már nem igen tudtunk. Küzdöttek a srácok, tették a dolgukat még így is, amihez természetesen gratulálok!

A hibáinkból tanulnunk kell és akkor legközelebb az ilyen mérkőzésről ponttal, vagy pontokkal térünk majd haza.

Hajrá Dabas!

Bajnoki mérkőzés – SZEOL SC Szalai “Dzsinó” István Sporttelep
2022.10.16 (Vasárnap, 10:00)
 
SZEOL SC – Meton-FC Dabas U16 3:1 (0:1)
Gól: Tóth T (39′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK