Szombaton ismét hazai közönsége előtt léphetett pályára kettes csapatunk. Kemenes György legénysége ezúttal a tabella első felében tanyázó Újhartyán VSE-t fogadta. Különleges összecsapás elébe néztünk, ellenfelünk

HÍREK: FC DABAS II

Meton-FC Dabas II - Újhartyán VSE (0:2)

A pontszerzés ezúttal is elmaradt

Szombat délután ismét hazai közönsége előtt léphetett pályára kettes csapatunk. Kemenes György legénysége ezúttal a tabella első felében tanyázó Újhartyán VSE-t fogadta.

Különleges összecsapás elébe néztünk, ellenfelünk kezdőcsapatában ugyanis nem kevesebb, mint 9! olyan játékos kapott lehetőséget, aki egykoron az FC Dabas kötelékében állt. Ennek megfelelően egy igen komoly presztízscsatának nézhettünk elébe.

Sajnos igen hamar, már a 15. percben meg tudták szerezni a vendégek a vezetést, ráadásul annak a Rutterschmid Robinnak a jóvoltából, aki az előző szezonban még a Dabas II játékosa volt (0:1). Természetes csapatunk nem adta fel és próbált mindent elkövetni az egyenlítés érdekében, azonban a gól csak nem akart összejönni. Az első játékrész zárásaként ráadásul Botlik Gábor is be tudta venni kapunkat, ami lélektanilag talán a legrosszabb pillanatban érkezett (0:2).

A második játékrészt tehát jelentős hátrányból kellett kezdenünk, azonban már többször bizonyítottuk, hogy képesek vagyunk a bravúrra. Játékosaink minden maradék erejüket mozgósították, Zsolnai Róberték azonban magabiztosan állták a sarat és nem adtak lehetőséget a dabasi felzárkózásra. Noha egy teljes félidő a rendelkezésünkre állt, hogy felzárkózzunk, mégsem tudtunk egy találatot sem elérni, így végül ismét pont nélkül maradtunk.

A hullámvölgyből tehát nem sikerült kikeverednünk, ráadásul a következő fordulóban az Újhartyánnal közel hasonló erőt és helyezést képviselő Ecser ellen kell felvennünk a kesztyűt, ami a maihoz hasonlóan szintén nem várható könnyű feladatnak.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés (Megye II)
Időpont: 2022.10.15 (Szombat, 15:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark
 
Meton-FC Dabas II – Újhartyán VSE 0:2 (0:2)
Gól: Rutterschmid R (15′), Botlik G (46′) ill. –
 
Meton-FC Dabas II: Balogh – Erős, Danyis, Ordasi, Zsíros, Zsíros, Duhaj, Kiss, Farkas Cs, Farkas Zs, Petrányi, Molnár
Cserék: Rutterschmid, Incze, Venicz
Edző: Kemenes György

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK