Fritz Attila, U15-ös korosztályunk vezetőedzője a Jászberényi FC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: "Előrehozott mérkőzést játszottunk a Jászberény csapata ellen idegeben.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U15)

Fritz Attila

Jászberényi FC - Meton-FC Dabas U15 (0:10)

Fritz Attila, U15-ös korosztályunk vezetőedzője a Jászberényi FC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

Előrehozott mérkőzést játszottunk a Jászberény csapata ellen idegeben. Már a meccs kezdetekor magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, ennek eredménye volt az is, hogy hamar megszereztük a vezetést. Ennek tudatában nyugodtabbá váltunk és percről percre javult fel a játékunk. Szinte minden szituációból sikerült gólt szereznünk, legyen az pontrúgás, átlövés vagy támadás befejezés.

Gratulálok a srácoknak, természetesen az eredményt helyén kell kezelni! Külön köszönet a szülőknek, tudva, hogy milyen fontos esemény volt egyes iskolákban és ennek ellenére jöhettek a srácok. Fontos ez számunkra!

Hajrá Dabas!”

Bajnoki mérkőzés – Jászberény, Jászberényi Városi Stadion
2022.10.12 (Szerda, 18:00)
 
Jászberényi FC – Meton-FC Dabas U15 0:10 (0:5)
Gól: Gyúró L (5′), Farkas A L (8′), Csernák R (21′),8 Sarafi J (25′), Gyúró L (29′), Janicsák J O (46′), Tóth B (50′), Újvári Z T (59′), Somodi M (61′), Vízer Sz (62′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK