Vasárnap délután az NB III Közép csoport jelenlegi listavezetője, a Hódmezővásárhelyi FC látogat majd a Wellis Sportparkba. Noha igen sokáig az Iváncsa vezette a tabellát, a Makó és a Balassagyarmat idő előtti kiválása némileg átírta a dolgokat.

BEHARANGOZÓ: NB III

Meton-FC Dabas - HFC

NB lll. Közép-csoport - 13. Forduló

Vasárnap délután az NB III Közép csoport jelenlegi listavezetője, a Hódmezővásárhelyi FC látogat majd a Wellis Sportparkba.

Noha igen sokáig az Iváncsa vezette a tabellát, a Makó és a Balassagyarmat idő előtti kiválása némileg átírta a dolgokat. Vannak csapatok, akik némiképp jól jártak ezzel, vannak, akik viszont kevésbé. Egyes csapatoknak 1-2 mérkőzéssel kevesebbje van statisztikailag, így a tabella állása némiképp torz képet mutat jelenleg.

A Hódmezővásárhelyi FC ugyan vezeti a tabellát, azonban a második Iváncsa papíron két összecsapással kevesebbet játszott, ha pedig azokat hibátlanul zárja, két pont előnyre tehet majd szert és ismét átveheti a vezetést. Ettől függetlenül persze igen komoly teljesítmény, amit a HFC ebben a szezonban eddig fel tudott mutatni, a 10 győzelem, egy döntetlen és mindössze egy vereség abszolút magáért beszél.

Nem lesz tehát könnyű dolga vasárnap délután 13 órától játékosainknak, ha pontot vagy pontokat szeretnének otthon tartani. Két héttel ezelőtt végre sikerült ismét diadalmaskodnunk hazai közönségünk előtt, azonban a múlt hétvégi Kecskeméti TE II elleni idegenbeli összecsapás már közel sem az elvártak szerint alakult. Kiábrándító pofon volt sajnos, amit most vasárnap mindenképp szeretnénk feledtetni szurkolóinkkal.

Hogy hétvégi célunkat elérjük, mindenképpen szükségünk lesz lelkes publikumunkra, így biztatunk minden kedves FC Dabas szimpatizánst, hogy látogassanak ki vasárnap kora délután a Wellis Sportparkba és segítsék játékosainkat a listavezető HFC elleni NB III-as ütközeten. A korai sötétedés folytán az összecsapás a megszokottól már némiképp korábban, 13 órától kerül megrendezésre.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: Meton-FC Dabas – Hódmezővásárhelyi FC

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2022.10.16 (Vasárnap, 13:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK