Kemenes György, kettes csapatunk vezetőedzője a Halásztelki FC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Rengeteg hibával, pontatlanul játszottunk, ellenfelünk ezt maximálisan kihasználta, ezzel öt gól előnyt adva nekik. Ezen a meccsen egyetlen pozitívum volt a játékunkban, hogy a játékosok 5:0 után sem adták fel, így a mérkőzés vége izgalmasra sikeredett.

Edzői értékelés (DABAS II)

KEMENES GYÖRGY

Halásztelki FC – Meton-FC Dabas ll (5:3)

Kemenes György, kettes csapatunk vezetőedzője a Halásztelki FC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

“Rengeteg hibával, pontatlanul játszottunk, ellenfelünk ezt maximálisan kihasználta, ezzel öt gól előnyt adva nekik. Ezen a meccsen egyetlen pozitívum volt a játékunkban, hogy a játékosok 5:0 után sem adták fel, így a mérkőzés vége izgalmasra sikeredett. Az összecsapás ünnepséggel kezdődött, amelyen a Halásztelek volt elnökét, Ács Gusztávot búcsúztatta a klub, akinek a munkásságához szívből gratulálok és sok sikert kívánok neki a magánéletben!”

Esemény: Bajnoki mérkőzés (Megye II)
Időpont: 2022.10.08 (Szombat, 15:00)
Helyszín: Halásztelek, Németh Ferenc Sportcentrum
 
Halásztelki FC – Meton-FC Dabas II 5:3 (3:0)
Gól: Kulcsár Z (10′), Gáspár A (16′), Gáspár A (24′), Gáspár A (49′), Váczi D L (55′) ill. Farkas Cs (57′), Petrányi J (78′), Zsíros M (86′)
 
Meton-FC Dabas II: Balogh – Danyis, Ordasi, Pável, Zsíros, Ferenczy, Duhaj, Fodor, Farkas Cs, Farkas Zs, Szabó
Cserék: Karcag, Rutterschmid, Petrányi, Incze, Benkő
Edző: Kemenes György

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK