Kicska Tamás, az U10-es csapat vezetőedzője a hétvégi Kölyökliga mérkőzéseket követően az alábbi értékelést közölte: "Az első összecsapáson, a Szent Pál Akadémia ellen már a bemelegítésnél éreztem, hogy sajnos nem vagyunk felpörögve az első meccsre és ez sajnos be is bizonyosodott.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U10)

Kicska Tamás

Kölyökliga (U10)

Kicska Tamás, az U10-es csapat vezetőedzője a hétvégi Kölyökliga mérkőzéseket követően az alábbi értékelést közölte:

” Az első összecsapáson, a Szent Pál Akadémia ellen már a bemelegítésnél éreztem, hogy sajnos nem vagyunk felpörögve az első meccsre és ez sajnos be is bizonyosodott. Nagyon könnyelműek voltunk, olyan hibákat követtünk el, amiből szinte egyből gólt kaptunk. A párharcokba nagyon hitehagyottan mentünk bele. A második félidőben a hozzáállás ugyan megváltozott, de sajnos ez gólokban mégsem mutatkozott meg. Amíg az átvételek és a pontos passzok mellett a párharcokba nem javulunk fel, addig sajnos ez lesz.

A Mészöly Focisuli elleni mérkőzésen a hozzáállás, a küzdeni akarás már nagyon rendben volt. Jobban belejöttünk a játékba, jól hoztuk ki nyomás alatt a labdákat, azonban egy nagy hiba miatt mégis hátrányba kerültünk. A második félidőre úgy küldtem ki a srácokat, hogy fussák ki magukat, tegyenek meg mindent azért, hogy megfordítsák az eredményt. Egy szabadrúgás góllal sikerült is egyenlíteni, majd egy tanári akció végén megszereztük a vezetést is. Végül azonban sajnos a rutintalanság lett a vesztünk. Az utolsó fél percben nem tudtuk elrúgni a kapunk elől a labdát és egy szerencsés lövéssel megszerezte ellenfelünk az egyenlítő találatot.

Rengeteget dolgoztak a srácok, most már látják, hogy nem szabad egy meccset sem fél vállról venni, mert nem fér bele.

Hajrá Dabas!”

Kölyökliga U10 (3. forduló) – Bánka Kristóf Sportközpont
2022.10.09 (Vasárnap, 14:50)
Szent Pál Akadémia HSE – Meton-FC Dabas U10 (6:0)
Kölyökliga U10 (3. forduló) – Bánka Kristóf Sportközpont
2022.10.09 (Vasárnap, 15:40)
Meton-FC Dabas U10 – Mészöly Focisuli (2:2)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK