Ledő László, U16-os csapatunk vezetőedzője a Fővárosi Vízművek SK elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: “Csütörtökön egy elhalasztott bajnoki mérkőzést pótolt az U16-os csapat. A Fővárosi Vízművek csapatához látogattunk.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U16)

Ledő László

Fővárosi Vízművek SK - Meton-FC Dabas U16 (2:4)

Ledő László, U16-os csapatunk vezetőedzője a Fővárosi Vízművek SK elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

Csütörtökön egy elhalasztott bajnoki mérkőzést pótolt az U16-os csapat. A Fővárosi Vízművek csapatához látogattunk. A héten az első edzésünkön beszélgettünk a fiúkkal, mert nem nagyon kezdtük jól a bajnokságot. Hasznos volt, mert a mai összecsapáson már egy új csapatott láttam a pályán.

Jól kezdtük a mérkőzést, nyomás alá helyeztük a hazai csapatot. Egy kontrából azonban ellenfelünk mégis megszerezte a vezetést. A srácok szerencsére nem estek pánikba, továbbra is jól játszottunk, helyzeteket dolgoztunk ki, de vagy a kapus védett, vagy nem találtuk el a kaput. Egy szép akció révén aztán Tóth Tamás egyenlített. A félidőben biztattam a srácokat, hogy ezt a mérkőzést meg lehet nyerni, csak pontosabban használjuk ki a helyzeteinket. Kemencei Milán egy átlövésből meg is szerezte a vezetést. Bebiztosíthattuk volna a győzelmet, de sajnos a hazai csapat kiegyenlített. A mai napon azonban azt láttam a srácokon, hogy nem lehet más eredmény, csak a győzelem. Milán egy szabadrúgásból ismét növelte az előnyünket, és csapatunk negyedik, önmaga harmadik gólját szerezve bebiztosította a három pontot!

Gratulálok srácok, mert a mai fegyelmezett játék, akarat, csapategység eredményre vezetett. Remélem, ráléptünk egy új útra a csapattal!

Hajrá Dabas!

Bajnoki mérkőzés – Fővárosi Vízművek SK Sporttelep
2022.10.06 (Csütörtök, 18:00)
 
Fővárosi Vízművek SK – Meton-FC Dabas U16 2:4 (1:1)
Gól: Tóth T (44′), Kemencei M (58′), Kemencei M (78′), Kemencei M (85′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK