Fritz Attila, U15-ös korosztályunk vezetőedzője a Kincsem SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: "U15-ös korosztályunk szombaton a Kincsem csapatát látta vendégül. A heti munkából kiindulva jó előjelekkel vágtunk bele a mérkőzésbe.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U15)

Fritz Attila

Meton-FC Dabas U15 - Kincsem SE (0:4)

Fritz Attila, U15-ös korosztályunk vezetőedzője a Kincsem SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

U15-ös korosztályunk szombaton a Kincsem csapatát látta vendégül. A heti munkából kiindulva jó előjelekkel vágtunk bele a mérkőzésbe. Sajnos az első félidőben nem játszottunk jól. Sok hiba, sok pontatlanság, lassú játék jellemzett minket. Ráadásul az első félidő végén egy felesleges szabálytalanságból tizenegyeshez jutott az ellenfél.

Félidőben átbeszéltük a dolgokat, hogy miben kell változtatni. Fel is javult a játékunk, sokkal jobb volt ezt követően, mint az első félidőben. Eredményben azonban nem mutatkozott. És ahogy lenni szokott, az utolsó 10 percben az ellenfél tudott még rúgni két gólt.

Addig, amíg nem azt csináljuk, amit gyakorlunk, amíg öncélúan futballozunk, amíg nem tartjuk be a taktikai dolgokat, sajnos ez várható, hogy az ellenfél fölénk kerekedik.

Természetesen tisztelet a kivételnek, például Janicsák Olivér hétről hétre kiváló teljesítményt nyújt a kapuban. Nagyobbnál nagyobb bravúrokat mutat be. Illetve ezen a mérkőzésen Újvári Zalán is remek teljesítményt nyújtott, mind a hozzáállásával mind a játékával meg voltam elégedve.

Megyünk tovább! Hajrá Dabas!

Bajnoki mérkőzés – Dabas, ÉKÜ
2022.10.01 (Szombat, 13:00)
Meton-FC Dabas U15 – Kincsem SE 0:4 (0:2)
Gól: –

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK