Kicska Tamás, az U9-es csapat vezetőedzője a hétvégi Kölyökliga mérkőzéseket követően az alábbi értékelést közölte: "Nagyon jól kezdtük az Ikarus elleni mérkőzést, konkrétan átgázoltunk az ellenfelünkön. Megnyertük a párharcokat, játékban is láttam a törekvést.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U9)

Kicska Tamás

Kölyökliga (U9)

Kicska Tamás, az U9-es csapat vezetőedzője a hétvégi Kölyökliga mérkőzéseket követően az alábbi értékelést közölte:

“Nagyon jól kezdtük az Ikarus elleni mérkőzést, konkrétan átgázoltunk az ellenfelünkön. Megnyertük a párharcokat, játékban is láttam a törekvést. Az első félidőben már 5:1-re vezettünk. A második játékrészben azonban mintha azt se tudtuk volna, hol vagyunk. Össze vissza helyezkedve, sikerült elrontani, amit felépítettünk és lényegében magunknak tettük nehézzé az összecsapást. Így is örültem a győzelemnek, de a játékot nézve, van hiányérzetem.

A második összecsapást az Okos-Foci Műhely SE ellen vívtuk. Sajnos nagyon nehezen tudok erről a mérkőzésről nyilatkozni, mert szégyellem magam. Az ellenfél magasságától megijedtünk, nem mertünk belemenni a párharcokba, ha bele is mentünk, a kishitűség miatt el is veszítettük azokat. A játékról nagyon kevés pozitívot tudok elmondani. Meg kell tanulnunk harcolni, egymásért küzdeni, különben ilyen nagy vereségek lesznek.

Hajrá Dabas!”

Kölyökliga U9 (3. forduló) – Bánka Kristóf Sportközpont
2022.10.02 (Vasárnap, 10:00)
Ikarusz BSE – Meton-FC Dabas U9 (4:5)
Kölyökliga U9 (3. forduló) – Bánka Kristóf Sportközpont
2022.10.02 (Vasárnap, 10:40)
Meton-FC Dabas U9 – Okos-Foci Műhely SE (0:14)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK