A hétközi fordulót követően vasárnap ismét bajnoki mérkőzés vár NB III-as első csapatunkra. Fehér Ádám legénysége ezúttal a Majosi SE-t látja majd vendégül a hét utolsó napjának délutánján. Sajnos a szezon eleji nagyszerű veretlenségi szériánk az FTC II elleni idegenbeli összecsapáson megszakadt és azóta nem igen áll a szerencse sem mellettünk.

BEHARANGOZÓ: NB III

Meton-FC Dabas - Majosi SE

NB lll. Közép-csoport - 11. Forduló

A hétközi fordulót követően vasárnap ismét bajnoki mérkőzés vár NB III-as első csapatunkra. Fehér Ádám legénysége ezúttal a Majosi SE-t látja majd vendégül a hét utolsó napjának délutánján.

Sajnos a szezon eleji nagyszerű veretlenségi szériánk az FTC II elleni idegenbeli összecsapáson megszakadt és azóta nem igen áll a szerencse sem mellettünk. A múlt hétvégi Dunaújváros és a szerdai Budapest Honvéd II elleni összecsapáson is pont nélkül maradtunk, így most vasárnap a Majosi SE ellen égetően szükségünk lenne a győzelemre és a vele jár pontokra. Egyértelmű célunk, hogy megragadjunk az élmezőny mögött, a középmezőny első felében, azonban ahhoz nem igen fér bele, hogy 2-3 mérkőzésen is pont nélkül maradjunk.

Ami soros ellenfelünket, a Majosi SE-t illeti, remekül teljesítenek. Öt győzelmükkel, két döntetlenjükkel és mindössze három vereségükkel jelenleg az igen előkelő 5. helyet foglalják el a tabellán. 17 szerzett pontjukhoz képest csapatunk ez eddig 5 ponttal kevesebbet szerzett, így még fontosabb, hogy ne szenvedjünk újabb vereséget, mert akkor 8 egységnyire nőhet a különbség a két csapat között, az pedig már igen jelentős differencia.

Reméljük, hazai közönségünk biztatása mellett végre ismét visszatalálunk a bajnokság elején járt utunkra és egy újabb remek veretlenségi széria kezdete lehet a vasárnapi mérkőzés. Várunk minden FC Dabas szimpatizáns a szokásos vasárnap délutáni programjára a Wellis Sportarkba. Az összecsapás az eddig megszokottakhoz képest némiképp korábban, 15 órától kerül majd megrendezésre.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: Meton-FC Dabas – Majosi SE

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2022.10.02 (Vasárnap, 15:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK