Kicska Tamás, az U9-es csapat vezetőedzője a hétvégi U10-es Kölyökliga mérkőzéseket követően az alábbi értékelést közölte: "Jól kezdtük a Kecskemét elleni mérkőzést, agresszíven előrefelé védekeztünk, viszont egy szöglet utáni kontrából mégis az ellenfelünk szerzett vezetést.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U10)

Kicska Tamás

Kölyökliga (U10)

Kicska Tamás, az U9-es csapat vezetőedzője a hétvégi U10-es Kölyökliga mérkőzéseket követően az alábbi értékelést közölte:

Jól kezdtük a Kecskemét elleni mérkőzést, agresszíven előrefelé védekeztünk, viszont egy szöglet utáni kontrából mégis az ellenfelünk szerzett vezetést. Ezután viszont még nagyobb tempóra kapcsoltunk és magabiztos, bátor játékkal megnyertük a mérkőzést.

Sajnos a második összecsapásunkon már fáradtabban, tompábban játszottunk, de így is egyenrangú ellenfele voltunk a Dunakeszinek, még a végeredmény ellenére is. Sajnos kaptunk három olyan gólt is, ami csak figyelem kérdése volt, illetve hagytunk is ki helyzeteket, a végén pedig minden mindegy alapon támadtunk, de nem bírtunk mégsem fordítani. A játék képe alapján, ha kicsit jobban odafigyelünk, egy döntetlen benne lehetett volna, de sajnos a “HA” nem játszik.

Összességében mégis meg vagyok elégedve a srácokkal, kihajtották magukat, amit kértem azt maximálisan betartották. Maga a játék jó lesz, csak kicsit több önbizalom kell!

Hajrá Dabas!”

Kölyökliga (2. forduló) – Bánka Kristóf Sportközpont
2022.09.25 (Vasárnap – 12:20)
Mercedes KLC – Meton-FC Dabas (1:3)
Kölyökliga (2. forduló) – Bánka Kristóf Sportközpont
2022.09.25 (Vasárnap – 13:10)
Meton-FC Dabas – Dunakeszi (2:5)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK