Kupaszereplésünk a DVSC elleni hazai összecsapással az idei évre lezárult, így mostantól ismét csak és kizárólag a bajnokságra kell koncentrálnunk. A legutóbbi fordulóban az FTC II ellen hosszú idő után szenvedtünk ismét vereséget. Most vasárnap, soros ellenfelünk az a Dunaújváros lesz, akik 5 győzelmüknek és 3 döntetlenüknek köszönhetően a listavezető Iváncsa KSE mellett már csak egyedüliként veretlenek.

BEHARANGOZÓ: NB III

Meton-FC Dabas - Dunaújváros

NB lll. Közép-csoport - 9. Forduló

Kupaszereplésünk a DVSC elleni hazai összecsapással az idei évre lezárult, így mostantól ismét csak és kizárólag a bajnokságra kell koncentrálnunk. A legutóbbi fordulóban az FTC II ellen hosszú idő után szenvedtünk ismét vereséget. Most vasárnap, soros ellenfelünk az a Dunaújváros lesz, akik öt győzelmüknek és három döntetlenüknek köszönhetően a listavezető Iváncsa KSE mellett már csak egyedüliként veretlenek az NB III Közép csoportjában.

Könnyű dolgunk tehát nem lesz most sem, azonban ha az elmúlt hetekből indulunk ki, ahol lényegében a Fradi II kivételével senki nem tudta csapatunkat két vállra fektetni, akkor abszolút optimistán kell hangolódnunk a Dunaújváros elleni ütközetre.

A két csapat az elmúlt szezonban nem igen bírt egymással. Mind az őszi dabasi, mind a tavaszi dunaújvárosi mérkőzés ugyanis 1:1-es döntetlenre végződött. Most reméljük ez megváltozik és sikerül győztesen abszolválnunk a hétvégi mérkőzést.

Az összecsapás szokásos módon a hét utolsó napjának délutánján (16 órától) kerül megrendezésre, a helyszín pedig az FC Dabas otthonául szolgáló a Wellis Sportpark. Biztatunk minden FC Dabas szimpatizánst, hogy a múlt hétvégi kupameccshez hasonlóan most vasárnap ismét látogassanak ki és buzdítsák kedvenc csapatukat a Dunaújváros elleni ütközeten is.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: Meton-FC Dabas – Dunaújváros

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2022.09.25 (Vasárnap, 16:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK