Kissé szokatlan időpontban, vasárnap délelőtt 11 órától vendégeskedtünk a Népligetben, ahol a Ferencváros II csapata ellen kellett felvennünk a versenyt. A mérkőzés első 45 perce nem hozott nagy izgalmakat, a kapuk csak ritkán forogtak veszélyben

HÍREK: FC DABAS (NB III)

Ferencvárosi TC II - Meton-FC Dabas (1:0)

Hosszú idő után szenvedtünk ismét vereséget a bajnokságban

Kissé szokatlan időpontban, vasárnap délelőtt 11 órától vendégeskedtünk a Népligetben, ahol a Ferencváros II csapata ellen kellett felvennünk a versenyt.

A mérkőzés első 45 perce nem hozott nagy izgalmakat, a kapuk csak ritkán forogtak veszélyben, főleg mezőnyben gyűrték egymást a felek. Az első félidő tehát taktikai csatáról szólt, nagy iramban játszott mindkét csapat.

A második játékrészre sem változott túlságosan a játék képe, érezhető volt, hogy aki megszerzi a vezetést, az akár a győzelmet is bezsebelheti. Ez sajnos a hazaiaknak sikerült. A találkozó 70. percében egy kiugratás után vezethette a játékszert a hazai játékos Berta kapujának irányába, aki önzetlenül passzolt a társának és az üres kapuba gurított (1:0). A bekapott gól után mentünk ugyan előre becsülettel, viszont az egyenlítés már nem jött össze, így minimális vereséget szenvedtük a zöld-fehérek otthonában.

A bajnokságban egy kis pihenő következik, ugyanis a következő hétvégén (vasárnap, 15:00) a MOL Magyar Kupa 3. fordulójában leszünk érdekeltek. Soros ellenfelünk az NB I-es DVSC csapata lesz.

Hajrá Dabas!

Fotók: https://www.fradi.hu

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2022.09.11 (Vasárnap, 11:00)
Helyszín: Budapest, FTC Népligeti Sportcentrum
 
Ferencvárosi TC II – Meton-FC Dabas 1:0 (0:0)
Gól: Pintér D (70′) ill. –
 
Meton-FC Dabas: Berta – Fritz, Forgács, Dudás, Földes, Erős, Szabó, Kiss, Kókát, Tóth, Lettner
Cserék: Balogh, Czerula, Sziklási, Benkő, Domokos, Ferenczy, Rutterschmid, Lux, Csúri

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK