Kicska Tamás, az U9-es csapat vezetőedzője a vasárnapi U10-es Kölyökliga mérkőzéseket követően az alábbi értékelést közölte: "Az eredmény másodlagos, de ez az 1:2 lényegében 7:2-nek kellett volna, hogy legyen minimum.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U10)

Kicska Tamás

Kölyökliga (U10)

Kicska Tamás, az U9-es csapat vezetőedzője a vasárnapi U10-es Kölyökliga mérkőzéseket követően az alábbi értékelést közölte:

“Az eredmény másodlagos, de ez az 1:2 lényegében 7:2-nek kellett volna, hogy legyen minimum. Az első félidőben önbizalom nélkül, zavartan játszottunk, majd a második játékrészben átvettük teljesen az irányítást, lényegében bőven nyernünk kellett volna, de sajnos nem tudtunk gólt szerezni. Az akarattal, a szívvel nem volt probléma, de a játék még döcögve ment, nem volt rossz tehát.

A második mérkőzésen minden akaratot, erőt beletettünk, egy igazi ki-ki meccs lett. A játék itt már nagyon jól nézett ki, szép támadások után szereztük a gólokat. Kiemelnék két srácot, akik az U9-ből jöttek fel játszani: Somogyi Miklós, aki az UTE ellen győztes gólt szerzett, valamint Bálint Botond, akinek szintén sikerült betalálnia. Az egész csapatra büszke vagyok, méltóképpen képviselték a Meton-FC Dabast!

Hajrá Dabas!”

Kölyökliga – Bánka Kristóf Sportközpont
2022.09.11 (Vasárnap, 16:30)
Meton-FC Dabas – BSE Palóc Farkasok (1:2)
Kölyökliga – Bánka Kristóf Sportközpont
2022.09.11 (Vasárnap, 18:10)
UTE LA – Meton-FC Dabas (2:3)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK