Három sikertelenül megvívott bajnoki mérkőzést követően a 4. fordulóban végre valahára megszerezte első pontját a Meton-FC Dabas II. Kemenes György csapata ezúttal idegenbe, a középmezőnyben helyet foglaló Alsónémedi SE otthonába látogatott a hét utolsó napján.

HÍREK: FC DABAS II

Alsónémedi SE - Meton-FC Dabas II (1:1)

Megszereztük első bajnoki pontunkat

Három sikertelenül megvívott bajnoki mérkőzést követően a 4. fordulóban végre valahára megszerezte első pontját a Meton-FC Dabas II.

Kemenes György csapata ezúttal idegenbe, a középmezőnyben helyet foglaló Alsónémedi SE otthonába látogatott a hét utolsó napján. Vendéglátónk egy győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel hangolt a Dabas elleni mérkőzésre.

Az első félidő góltalanságát megtörve az 56. percben Duhaj Ádám révén nagy örömünkre meg tudtuk szerezni a vezetést (0:1). Innentől kezdve pedig nem is lehetett más célunk, mint megtartani a megszerzett előnyt. Egészen a 85. percig minden úgy alakult, hogy meg tudjuk szerezni első győzelmünket, ekkor azonban a hazaiaknak egy büntetőből sikerült egalizálniuk (1:1), így végül három helyett egy ponttal gazdagodva térhettünk haza.

A tabellán ugyan továbbra is az utolsó helyet foglalja el a Meton-FC Dabas II, de a felzárkózást a mai nappal elkezdtük és ebből a mérkőzésből lehet meríteni.

A következő fordulóban a szintén azzal a Ráckeve VAFC-vel mérkőzünk majd hazai pályán, aki egy győzelmével és három vereségével szintén kicsit beragadt a rajtnál.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés (Megye II)
Időpont: 2022.09.11 (Vasárnap, 16:30)
Helyszín: Alsónémedi sportpálya
 
Alsónémedi SE – Meton-FC Dabas 1:1 (0:0)
Gól: Szemán L (85′) ill. Duhaj Á (56′)

Meton-FC Dabas II: Czerula – Karcag, Zsíros, Pável, Ferenczy, Duhaj, Krajcsó, Farkas Cs, Rutterschmid, Fodor, Molnár
Cserék: Balogh, Danyis, Petrányi, Farkas Zs, Incze

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK