"Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, az első 20-25 percben mi domináltunk, szép támadásink voltak, amiket megbeszéltünk a héten és mérkőzés előtt, ahhoz próbálta mindenki tartani magát. Ennek köszönhetően meg is szereztük a vezetést, igaz csak egy szöglet utáni lepattanót sikerült a kapuba pofozni. Fél óra elteltével azonban előjöttek az erőnléti problémák és bután játszva, magunkra húztuk az ellenfelet, akik szerencsére egy nagyobb lehetőség kivételével nem tudtak veszélyesek lenni a kapunkra.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U19)

METON-FC Dabas U19

Meton-FC Dabas U19 - Örkény SE (2:0)

” Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, az első 20-25 percben mi domináltunk, szép támadásink voltak, amiket megbeszéltünk a héten és mérkőzés előtt, ahhoz próbálta mindenki tartani magát. Ennek köszönhetően meg is szereztük a vezetést, igaz csak egy szöglet utáni lepattanót sikerült a kapuba pofozni. Fél óra elteltével azonban előjöttek az erőnléti problémák és bután játszva, magunkra húztuk az ellenfelet, akik szerencsére egy nagyobb lehetőség kivételével nem tudtak veszélyesek lenni a kapunkra.

Félidőben rendeztük a sorokat, így a második játékrészben már okosabban, többet megtartva a labdát próbáltunk támadásokat indítani, ami részben sikerült is, volt 2-3 nagyobb gólszerzési lehetőségünk is, igaz az ellenfélnek is két ziccere, ahol azonban kapusunk bravúrral védett. A meccs utolsó negyedére sikerült 2:0-ra növelni előnyünket, amit meg is tartottunk, bár volt lehetőségünk még növelni is, de sajnos azok a lehetőségek már kimaradtak.

Egy kűzdős, jó meccset sikerült játszanunk, amin sikerült megszereznünk az első győzelmünket!

Gratulálok a fiúknak, jövő héten Vecsésen folytatás!

Hajrá Dabas!”

Bajnoki mérkőzés – Dabas, Wellis Sportpark
2022.09.10 (Szombat, 14:00)
Meton-FC Dabas U19 – Örkény SE 2:0 (1:0)
Gól: Kecskés M (9′), Kovalik N (75′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK