Soron következő bajnoki mérkőzésünkön ismét egy NB I-es klub második csapatával kell összemérnünk tudásunkat. Ezúttal a magyar bajnok, Európa Liga csoportkörbe is bekerült Ferencvárosi TC második kerete lesz az ellenfelünk. Szokásokhoz híven a hét utolsó napján, azonban a tartalékcsapatokhoz hasonlóan nem délután, hanem délelőtt 11 órától.

BEHARANGOZÓ: NB III

FTC II - Meton-FC Dabas

NB lll. Közép-csoport - 8. Forduló

Soron következő bajnoki mérkőzésünkön ismét egy NB I-es klub második csapatával kell összemérnünk tudásunkat. Ezúttal a magyar bajnok, Európa Liga csoportkörbe is bekerült Ferencvárosi TC második kerete lesz az ellenfelünk. Szokásokhoz híven a hét utolsó napján, azonban a tartalékcsapatokhoz hasonlóan nem délután, hanem délelőtt 11 órától indul majd útjára a labda.

Csapatunk egy immáron igen hosszú veretlenségi szériával a háta mögött, a 7. helyről, abszolút optimistán várhatja a Népligetben esedékes fellépését, ezzel szemben az FTC II a nem éppen dicsekvésre méltó 18. pozícióból, egy győzelmet, egy döntetlent és öt vereséget felmutatva.

A papírforma abszolút mellettünk szól, azonban ismét meg kell jegyeznünk, hogy a tabellán elfoglalt helyezések sokszor semmit nem jelentenek. A visszajátszók mennyisége és minősége sokszor jelentős befolyásoló tényező. Az elmúlt időszakban a nagy tehetségnek kikiáltott Zeljko Gavric is kezdőként kapott szerepet az FTC II-ben, azonban mivel a napokban őt kölcsönadta a klub, így ellenünk már nagy valószínűséggel nem fog pályára lépni.

Fehér Ádám vezetőedzőnk számára talán még inkább különleges és érzelmekkel teli lesz az összecsapás, mivel ő a klub játékosa volt és jelenleg is a Fradi öregfiúk csapatát erősíti.

Ettől függetlenül játékosainknak csak és kizárólag magukra kell koncentrálniuk, kivinni vasárnap délelőtt 11 órától tudásunk legjavát és akkor nem igen érhet bennünket (negatív) meglepetés a Ferencvárosi TC II ellen sem.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: FTC II – Meton-FC Dabas

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2022.09.11 (Vasárnap, 11:00)
Helyszín: Budapest, FTC Népligeti Sportcentrum

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK