Fehér Ádám, NB III-as csapatunk vezetőedzője az MTK Budapest FC II elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Ezen a mérkőzésen jött ki csapatomon a sorozatterhelés okozta fáradtság. Az első félidőben főleg a védekezésre kellett koncentrálnunk,

Edzői értékelés (NB III)

FEHÉR ÁDÁM

Meton-FC Dabas - MTK Budapest FC ll (1:1)

Fehér Ádám, NB III-as csapatunk vezetőedzője az MTK Budapest FC II elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

Ezen a mérkőzésen jött ki csapatomon a sorozatterhelés okozta fáradtság. Az első félidőben főleg a védekezésre kellett koncentrálnunk, támadásainkban nem volt veszély és még szerencsék sem volt, hiszen öngóllal vezetést szerzett a fővárosi csapat. A félidőben szerkezetet váltottunk és sokkal jobban is játszottunk már a második negyvenöt percben. Ebben a játékrészben már veszélyesek voltunk az MTK kapujára, több lehetőséget is sikerült kialakítanunk. Egy jogosan megítélt bűntetőből pedig megszereztük az egyenlítést, sőt még volt egy nagy lehetőségünk is, hogy a győzelmet is megszerezzük.

Összességében azonban igazságos eredmény született ezen a mérkőzésen. Jár a dicséret a srácoknak, mert a mai nap nagyot küzdöttek és mindenképpen rászolgáltunk az egy pontra.”

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2022.09.04 (Vasárnap, 16:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark
 
Meton-FC Dabas – MTK Budapest FC II 1:1 (0:1)
Gól: Kiss K (75′ – büntető) ill. Forgács A (35′ – öngól)
 
Meton-FC Dabas: Berta – Tóth, Forgács, Dudás, Kiss Á, Szabó, Erős, Domokos, Kiss K, Kókai, Lettner
Cserék: Czerula, Balogh, Krajcsó, Sziklási, Szabó D, Csúri, Lux, Benkő, Fritz, Ferenczy

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK