Vasárnap délután a jó pár visszajátszó játékossal felálló MTK II csapata látogatott a Wellis Sportparkba. Az első félidőben védekezésre rendezkedtünk be. Ellenfelünk dinamikus, gyors játékosai ellen nehezen találtuk a ritmust, csak elvétve sikerült kijönnünk a szorításból. Az MTK II ennek ellenére csupán pár helyzetet dolgozott ki, viszont a vezetést egy öngól után mégis megszerezték a találkozó 35. percében. Forgács nagyon rosszul ért a labdához, amely Bertát kikerülve védhetetlenül landolt a játékszer a kapunkban (0:1).

HÍREK: FC DABAS (NB III)

Meton-FC Dabas - MTK Budapest FC II (1:1)

Döntetlen a jó erőkből álló MTK II ellen

Vasárnap délután a jó pár visszajátszó játékossal felálló MTK II csapata látogatott a Wellis Sportparkba.

Az első félidőben védekezésre rendezkedtünk be. Ellenfelünk dinamikus, gyors játékosai ellen nehezen találtuk a ritmust, csak elvétve sikerült kijönnünk a szorításból. Az MTK II ennek ellenére csupán pár helyzetet dolgozott ki, viszont a vezetést egy öngól után mégis megszerezték a találkozó 35. percében. Forgács nagyon rosszul ért a labdához, amely Bertát kikerülve védhetetlenül landolt a játékszer a kapunkban (0:1).

A második játékrészre szerkezetet váltottunk, talán ennek is köszönhető, hogy teljesen más második félidőt láthatott a kilátogató publikum. Ebben a 45 percben már mindkét csapatnak adódtak gólszerzési lehetőségei. Egy jogosan megítélt büntető után Kiss Krisztián szerezte meg az egyenlítő találatunkat a mérkőzés 75. percében (1:1). A hátralevő tizenöt percben mindkét csapat megszerezhette volna a győzelmet, viszont több találat már nem született, így maradt a döntetlen eredmény.

A második félidőben nagyot küzdöttünk és ennek köszönhetően teljesen megérdemelten tartottunk otthon az egy pontot. Emellett mindenképpen ki kell emelnünk, hogy immáron 7 tétmérkőzés óta nem találtunk legyőzőre ebben a szezonban. Folytatás vasárnap délelőtt ismét egy tartalékcsapat ellen. Az FTC II ellen igyekszünk jó játékkal meglepni a kilátogató nézőket.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2022.09.04 (Vasárnap, 16:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark
 
Meton-FC Dabas – MTK Budapest FC II 1:1 (0:1)
Gól: Kiss K (75′ – büntető) ill. Forgács A (35′ – öngól)
 
Meton-FC Dabas: Berta – Tóth, Forgács, Dudás, Kiss Á, Szabó, Erős, Domokos, Kiss K, Kókai, Lettner
Cserék: Czerula, Balogh, Krajcsó, Sziklási, Szabó D, Csúri, Lux, Benkő, Fritz, Ferenczy

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK