Ledő László, U16-os csapatunk vezetőedzője a Csepel USE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: “Az U16-os korosztály is megkezdte a bajnoki szereplését. A Csepel USE csapatát fogadtuk. Létszámban ugyan meg voltunk, de 3-4 játékosunk nyaralás és sérülés után tért vissza.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U16)

Ledő László

Meton-FC Dabas U16 - Csepel USE (0:6)

Ledő László, U16-os csapatunk vezetőedzője a Csepel USE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

Az U16-os korosztály is megkezdte a bajnoki szereplését. A Csepel USE csapatát fogadtuk. Létszámban ugyan meg voltunk, de 3-4 játékosunk nyaralás és sérülés után tért vissza. Megbeszéltük, hogy zárt védekezésből próbálunk majd támadásokat vezetni.

A mérkőzést két részre kell osztanom. Az első félidőben hitehagyottan, gyámoltalanul, kishitűen és kevés futással játszottunk. Kaptunk egy elkerülhető gólt szögletből és ajándékoztunk egy tizenegyest ellenfelünknek. A félidei állás így 0:2 lett.

A szünetben elmondtam, mit kellene játszani és próbáltam cserékkel frissíteni, illetve kicsit megforgattam a csapatot is (kényszerűségből). Kicsit jobb lett a játékunk, igaz sok pontatlansággal tarkítva. Két egyéni hibát követően újabb gólt kaptunk, így a mérkőzés elúszni látszott. Becsületesen próbáltak helytállni a srácok ezt követően is, de sajnos tudomásul kell venni, hogy ebben a korosztályban már sokkal több kell!

Fiatal a csapatunk, de úgy gondolom és remélem, hogy jókor jött ez a pofon és keményebb hozzáállással mérkőzésről mérkőzésre látható lesz majd a fejlődés.

Hajrá Dabas!”

Bajnoki mérkőzés – Dabas, ÉKÜ
2022.09.03 (Szombat, 10:00)
Meton-FC Dabas U16 – Csepel USE 0:6 (0:2)
Gól: –

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK