Hétvégén lezárul egy újabb kőkemény hét. A Lajosmizse elleni MOL Magyar Kupával indult, majd egy hétközi Paks II elleni idegenbeli bajnokival folytatódott és végül most vasárnap egy újabb fiókcsapat, az MTK II elleni összecsapással zárul.

BEHARANGOZÓ: NB III

Meton-FC Dabas - MTK Budapest FC II

NB lll. Közép-csoport - 7. Forduló

Hétvégén lezárul egy újabb kőkemény hét. A Lajosmizse elleni MOL Magyar Kupával indult, majd egy hétközi Paks II elleni idegenbeli bajnokival folytatódott és végül most vasárnap egy újabb fiókcsapat, az MTK II elleni összecsapással zárul.

A kemény menet ellenére játékosaink még mindig igen jól állják a sarat. A MOL Magyar Kupában készülhetünk a DVSC elleni hazai ütközetre, a bajnokságban pedig öt mérkőzés óta veretlenek vagyunk és szerdán is csak pár perc választott el minket egy bravúros idegenbeli győzelemtől az NB I-ben szereplő Paksi FC második csapata ellen.

A kemény menet azonban folytatódik vasárnap délután az MTK Budapest II ellen, majd utána lesz egy kis feltöltődésre idő az FTC II elleni jövő hétvégi idegenbeli ütközetig.

Ami az MTK elleni párharcokat illeti, az elmúlt időszakban több alkalommal is összemérhettük erőnket a fővárosi kék-fehérek első- vagy második csapatával. NAgy sajnálatunkra, az MTK II ellen idegenben, november végén 3:0 arányú vereséget szenvedtünk, viszont tavasszal az utolsó fordulóban, hazai pályán már 2:1 arányban mi diadalmaskodtunk. A nyári felkészülés során pedig a másodosztályba frissen visszazuhant első csapattal is összemérhettük tudásunkat. Ott a Németh Krisztián és Futács Márkó vezérelte csapattal nem igazán tudtuk felvenni a versenyt, azonban azt az összecsapást több szempontból sem sorolhatjuk viszonyítási alapnak.

Most vasárnap azonban ismét hazai közegben, a Wellis Sportparkban fogadjuk az MTK II-t, ami a tavaszi sikert követően mindenképpen nekünk adhat extra löketet. A motivációval és az önbizalommal túl sok gond nem lehet, a kupát is beleértve 7 mérkőzés óta veretlenek vagyunk, így mi más lehetne a célunk mint a tavaszi eredményt megismételve ismét két vállra fektetni neves riválisunkat. A két csapatot ráadásul mindössze egyetlen pont és helyezés választja el egymástól a tabellán, így nem túlzó kijelenteni, hogy igazi vérbeli rangadót láthat az, aki vasárnap délután a Wellis Sportparkot választja programjául. Szokásos módon biztatjuk a klub minden szimpatizánsát, hogy látogassanak ki minél többen Sáriba és 16 órától buzdítsák kedvenc dabasi csapatukat az MTK II elleni bajnoki összecsapáson is.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: Meton-FC Dabas – MTK Budapest FC II

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2022.09.04 (Vasárnap, 16:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK