Szerda délelőtt a bajnokság 6. fordulójában a Paksi FC II csapata volt az ellenfelünk. Rekkenő hőségben, 11:00-tól vette kezdetét hétközi bajnoki összecsapásunk a paksi edzőpályán. Az első félidőben a kapuk nem igen forogtak veszélyben, csapatunk jól zárta a területeket

HÍREK: FC DABAS (NB III)

Paksi FC II - Meton-FC Dabas (1:1)

Kevés hiányzott a győzelemhez

Szerda délelőtt a bajnokság 6. fordulójában a Paksi FC II csapata volt az ellenfelünk. Rekkenő hőségben, 11:00-tól vette kezdetét hétközi bajnoki összecsapásunk a paksi edzőpályán.

Az első félidőben a kapuk nem igen forogtak veszélyben, csapatunk jól zárta a területeket, viszont a támadójátékunk nem volt túl hatékony, így 0:0-s, gól nélküli döntetlennel zártuk az első félidőt. A második játékrész elején viszont megszereztük a vezetést. A 48. percben egy szögletet követően Kiss Krisztián helyezett a hazai kapuba (1:0). Ezután ismét a mezőnyben folyt a játék, jó pár parázs párharcot láthatott a kilátogató közönség. Mikor már a mérkőzés végét jelző hármas sípszóra vártunk, akkor pontrúgáshoz jutottak a paksiak a kapunktól 20 méterre. A megítélt szabadrúgást a találkozó 87. percében a hazaiak értékesítették (1:1). A hátralevő időben több gól már nem született, ezáltal egy ponttal tértünk haza Tolna megyéből.

Tartalékcsapatok ellen folytatjuk a bajnokságot, most egy Pakson jártunk, vasárnap az MTK II lesz az ellenfelünk, azt követően pedig az FTC második csapatához látogatunk.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2022.08.31 (Szerda, 11:00)
Helyszín: Paks, Paksi FC Stadion
 
Paksi FC II – Meton-FC Dabas 1:1 (0:0)
Gól: Volter P (87′) ill. Kiss K (48′)
 
Meton-FC Dabas: Berta – Kiss Á, Dudás, Forgács, Földes, Erős, Szabó L, Kiss K, Lux, Lettner, Tóth
Cserék: Balogh, Sziklási, Szabó D, Csúri, Kókai, Benkő, Czerula, Fritz, Ferenczy, Domokos

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK