Vasárnap délután esős időben fogadtuk a Monor csapatát a Wellis Sportparkban. Az ősi riválisok ütközeteire szinte kivétel nélkül sokan látogatnak ki évről évre. A papírforma ugyan mellettünk szólt, azonban az NB III-ban minden pontért meg kell küzdeni, így nem vehettük félvállról ezt az összecsapást sem.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

Meton-FC Dabas - Monor SE (2:0)

Győzelem a szomszédvári rangadón

Vasárnap délután esős időben fogadtuk a Monor csapatát a Wellis Sportparkban. Az ősi riválisok ütközeteire szinte kivétel nélkül sokan látogatnak ki évről évre.

A papírforma ugyan mellettünk szólt, azonban az NB III-ban minden pontért meg kell küzdeni, így nem vehettük félvállról ezt az összecsapást sem. Szerencsére nagyon jól kezdtük a mérkőzést, ugyanis már az 5. percben egy remekül visszagurított labdára érkezett Kiss Krisztán és 16 méterről helyezett a vendégek kapujába (1:0). Továbbra is lendületben maradtunk, több tetszetős támadást is vezettünk, a egyiknél pedig Lettner remekül helyezett 15 méter távolságból Bozsó kapujába a mérkőzés 29. percében (2:0). Az első félidőben az eredmény már nem változott, így magabiztos előnnyel vonulhattunk az öltözőbe.

A második játékrészben ugyan némiképp kiegyenlítetteb lett a játék képe, viszont szerencsére a védelmünk jól zárt és gyakorlatilag a kapuban Bertának nem is kellett komolyabb védést bemutatnia. Több gól nem esett, így magabiztos győzelmet arattunk a Pest megyei rangadón.

Győzelmünknek köszönhetően továbbra is a tabella első felében helyezkedünk el, az 5. helyezés pedig egyértelműen bizonyítja, hogy remek bajnoki rajtot sikerült venni. Az elmúlt hetek erőltetett menete után most bajnoki szünet következik. A héten végre lehet egy picit regenerálódni, mivel nem lesz hétközi forduló a bajnokságban. Szombaton Lajozsmizsére utazunk, ahol a helyi csapat ellen lépünk pályára a MOL Magyar Kupa 2. fordulójában. Célunk egyértelműen a győzelem megszerzése és az azzal járó továbbjutás kiharcolása.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2022.08.21 (Vasárnap, 17:30)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark
 
Meton-FC Dabas – Monor SE 2:0 (2:0)
Gól: Kiss K (6′), Lettner L (29′) ill. –
 
Meton-FC Dabas: Berta – Földes, Forgács, Dudás, Kiss Á, Erős, Szabó, Kiss K, Tóth, Lux, Lettner
Cserék: Balogh, Czerula, Fritz, Domokos, Szabó, Kókai, Krajcsó, Csúri, Ferenczy

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK