Vasárnap délután a Ceglédi VSE csapatát láttunk vendégül. Rögtön a mérkőzés elején magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést és már a 3. percben megszereztük a vezetést, Földes bólintott a vendégek kapujába (1:0). Továbbra is lendületben maradt csapatunk,

HÍREK: FC DABAS (NB III)

Újpest FC II - Meton-FC Dabas (1:2)

Fölényes hazai győzelem a Cegléd ellen

Vasárnap délután a Ceglédi VSE csapatát láttunk vendégül.

Rögtön a mérkőzés elején magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést és már a 3. percben megszereztük a vezetést, Földes bólintott a vendégek kapujába (1:0). Továbbra is lendületben maradt csapatunk, jó pár komoly helyzetet is kialakítottunk, viszont több gólt nem sikerült szereznünk az első félidőben. A második játékrész eleje is remekül sikerült, ugyanis az 51. percben Kiss Krisztián révén már két gólos volt az előnyünk (2:0). Ezután Tóth Dominik percei következtek. Először a 61. percben, majd a 73. percben juttatta a játékszert a ceglédi kapuba. Az eredményjelzőn ekkor már 4:0-ás eredményt láthatott a szép számmal kilátogatott publikum. Ugyan az utolsó percben sikerült egy gólt a vendégeknek is szerezniük (4:1), viszont ez már nem veszélyeztette a győzelmünket, így jó játékkal, magabiztosan tartottuk itthon mindhárom bajnoki pontot.

Sok idő nincs a pihenésre, szerdán ugyanis már ismét bajnoki mérkőzés vár csapatunkra. A bajnokság 4. fordulójában Pécsre látogatunk, ahol a PMFC Stadionból, az újonc PTE-PEAC csapata ellen szeretnénk elhozni a maximálisan megszerezhető pontokat.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2022.08.14 (Vasárnap, 17:30)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark
 
Meton-FC Dabas – Ceglédi VSE 4:1 (1:0)
Gól: Földes M (5′), Kiss K (51′), Tóth D (61′), Tóth D 73′) ill. Markó Á (90′)
 
Meton-FC Dabas: Berta – Földes, Forgács, Dudás, Kiss, Erős, Szabó, Kiss K ,Tóth, Kókát, Lettner
Cserék: Balogh, Czerula, Tóth, Benkő, Ferenczy, Szabó, Lux, Molnár, Fritz, Csúri

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK