Ledő László, az FC Dabas U16-os csapatának vezetőedzője a Csepel EDS elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: “Lejátszotta első edzőmeccsét az U16-os korosztály is. Ellenfelünk a Csepel UDS csapata volt.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U16)

Ledő László

Meton-FC Dabas U16 - Csepel UDS (1:3)

Ledő László, az FC Dabas U16-os csapatának vezetőedzője a Csepel EDS elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

Lejátszotta első edzőmeccsét az U16-os korosztály is. Ellenfelünk a Csepel UDS csapata volt. A mérkőzésre elég foghíjasan álltunk ki, táborozás és nyaralások miatt. Volt olyan játékosunk, aki még edzésen se volt eddig.

A mérkőzésről… Amit megbeszéltünk az öltözőben, azt kb. 60 percig meg is tudtuk valósítani. Védekezésünk rendben is volt, igaz labdaszerzés után, próbáltunk gyors támadásokat kezdeményezni, de néha pontatlanok voltunk. Láttam egy-két szép labdakihozatalt és támadást, ami pozitív volt, de sajnos volt sok olyan hiba, amin gyorsan változtatnunk kell, mert az ellenfelek ezt könyörtelenül ki fogják használni a jövőben.

Ellenfelünk egységes csapat benyomását keltette, próbáltak letámadni, és ha kellett, azt agresszívan is tették. Sajnos az utolsó 20 percre el is fáradtunk kissé, ellenfelünk pedig hét friss cseréjével ritmust tudott váltani, és így 3:1 arányban meg is nyerték a mérkőzést.

Elsőre nem volt rossz, gratulálok srácok! A 2009-es születésű játékosainkat ki kell emelnem, mert jól végezték a dolgukat az idősebbek között! Tanulság a jövőre nézve, edzésre kell járni és akkor össze fog kovácsolódni a társaság.

Dolgozunk tovább, hajrá Dabas!”

Felkészülési mérkőzés (U16)
Meton-FC Dabas U16 – Csepel UDS (1:3)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK