Szombat délután Pécelen vendégszerepeltünk, ahol a helyi Péceli SSE volt az ellenfelünk a MOL Magyar Kupa 1. fordulójában. Soros ellenfelünk a Pest megyei másodosztályban vitézkedik. A találkozóról elmondható, hogy azok kaptak lehetőséget, akik eddig kevesebbet léptek pályára a bajnoki mérkőzéseken.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

Péceli SSE - Meton-FC Dabas (0:2)

Magabiztos továbbjutás a MOL Magyar Kupában

Szombat délután Pécelen vendégszerepeltünk, ahol a helyi Péceli SSE volt az ellenfelünk a MOL Magyar Kupa 1. fordulójában. Soros ellenfelünk a Pest megyei másodosztályban vitézkedik.

A találkozóról elmondható, hogy azok kaptak lehetőséget, akik eddig kevesebbet léptek pályára a bajnoki mérkőzéseken. A kezdőcsapatban csak két olyan játékos volt, aki a hétvégi bajnoki mérkőzésen is az első perctől a pályán volt. A papírforma mellett szerencsére a pályán is bebizonyítottuk, hogy magasabb osztályban szerepel a csapatunk. Mi irányítottuk a mérkőzést, több helyzetet is sikerült kialakítanunk a sportszerűen és lelkesen játszó hazai csapat ellen. Mindkét félidőben 1-1 gól esett. Az első félidőben Szabó Dávid talált a Péceli kapuba (0:1), a második játékrészben pedig Lettner találatával lényegében el is dőlt a találkozó végkimenetele (0:2).

Összességében elmondható, hogy a felforgatott csapatunk is magabiztosan abszolválta ezt a feladatot. Várhatjuk a következő kör sorsolását, ahol a Meton-FC Dabas is érdekelt lesz. A MOL Magyar Kupa következő mérkőzése várhatóan augusztus 27-28-án kerül lebonyolításra.

Hajrá Dabas!

Esemény: MOL Magyar Kupa – 1. Forduló
Időpont: 2022.08.06 (Szombat, 16:30)
Helyszín: Újpest Labdarúgó Sportcentruma

Péceli SSE Meton-FC Dabas 0:2 (0:1)
Gól: – ill. Szabó D (36′), Lettner L (56′)
 
Meton-FC Dabas: Czerula – Tóth, Erős, Csúri, Benkő, Tóth D, Benkő, Ferenczy, Szabó, Lux, Fritz
Cserék: Berta, Forgács, Kiss, Krajcsó, Lettner, Szabó, Pável, Dudás, Balogh

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK