Fehér Ádám, NB III-as csapatunk vezetőedzője az Újpest FC II elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Jól kezdtük a mérkőzést. Korán megszereztük a vezetést, majd tovább irányítottuk a találkozót.

Edzői értékelés (NB III)

FEHÉR ÁDÁM

Újpest FC ll - Meton-FC Dabas (1:2)

Fehér Ádám, NB III-as csapatunk vezetőedzője az Újpest FC II elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

Jól kezdtük a mérkőzést. Korán megszereztük a vezetést, majd tovább irányítottuk a találkozót. Nem volt benne a mérkőzésben, hogy esetleg gólt kapunk, viszont egy védelmi megingást kihasznált az ellenfelünk és így megszerezte az egyenlítést. Innentől kapkodóvá vált a játékunk. A második félidőben viszont nem találtuk a játékunkat, sok esetben nem volt megfelelő a ritmus, viszont az utolsó percekben mégis sikerült megnyernünk a mérkőzést.

A mai összecsapáson némiképp gyengébb teljesítményt nyújtottuk, de ennek ellenére sikerült megszereznünk a három pontot, ellenben a vasárnap találkozóval, ahol jól játszottunk, viszont pont nélkül maradtunk. Helyén kezeljük ezt a győzelmet, dolgozunk tovább, hogy minél többször tudjuk győztesen elhagyni a játékteret.”

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2022.08.03. (Szerda, 17:30)
Helyszín: Újpest Labdarúgó Sportcentruma

Újpest FC II – Meton-FC Dabas 1:2 (1:1)
Gól: Lukáts Á (31′) ill. Lettner L (7′-büntető), Dudás D (85′)
 
Meton-FC Dabas: Berta – Kiss, Forgács, Dudás, Földes, Szabó, Domokos, Kiss, Tóth, Lettner, Kókai
Cserék: Balogh, Czerula, Erős, Csúri, Benkő, Ferenczy, Fritz, Szabó, Lux

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK