A szerdai napon az elsőosztályban szerelő Újpest FC második csapatához látogatunk és ott kell mindent elkövetnünk, hogy kijavítsuk a hazai fiaskót. Könnyű dolgunk természetesen most sem lesz, egy NB I-es második csapat ellen ugyanis mindig nehéz jól teljesíteni, mivel nem tudhatjuk mennyi és legfőképp milyen minőségű játékost kapnak az első csapattól.

BEHARANGOZÓ: NB III

ÚJpest FC II - METON-FC Dabas

NB lll. Közép-csoport - 2. Forduló

Tudtuk jól, hogy a tavalyi ezüstérmes Balassagyarmat nagy valószínűséggel nem fog érdemben meggyengülni az idei szezonra sem és ennek megfelelően nehéz dolgunk lesz a nyitó fordulóban. Ez sajnos be is igazolódott és hazai pályán 2:0 arányú vereséget szenvedtünk. Szerencsére a javításra nem kell egy hetet várni, ugyanis hétközi fordulóval folytatódnak az NB III. Közép csoport küzdelmei. A szerdai napon az elsőosztályban szerelő Újpest FC második csapatához látogatunk és ott kell mindent elkövetnünk, hogy kijavítsuk a hazai fiaskót.

Könnyű dolgunk természetesen most sem lesz, egy NB I-es második csapat ellen ugyanis mindig nehéz jól teljesíteni, mivel nem tudhatjuk mennyi és legfőképp milyen minőségű játékost kapnak az első csapattól. Ráadásképp az Újpest II hozzánk hasonlóan szintén 2:0 arányú verességgel nyitott Hódmezővásárhelyen, így minden bizonnyal ők is duplázott erővel próbálják majd meg kijavítani az első fordulóban elvesztegetett pontokat.

Érdekes összecsapásra van tehát kilátás, mivel mindkét fél számára égetően fontos lenne a három pont megszerzése, amivel egyértelműen feledtetni tudná a balul sikerült rajtot és egyben máris fel tudna zárkózni az élmezőny mögé.

A szerdai összecsapáson 17:30-tól indul útjára majd a labda, a helyszín pedig Budapesten az Újpest Labdarúgó Sportcentruma lesz.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: Újpest FC II – Meton-FC Dabas

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2022.08.03 (Szerda, 17:30)
Helyszín: Budapest, Újpest Labdarúgó Sportcentruma

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK