Fehér Ádám, NB III-as csapatunk vezetőedzője a nyári felkészülési munka zárultával az alábbi nyilatkozatot adta: "A csapat felkészülése több, mint hat hétig tartott. Az átigazolási időszakban nagy volt a játékosmozgás a keretben.

Edzői értékelés (NB III)

FEHÉR ÁDÁM

Nyári felkészülés

Fehér Ádám, NB III-as csapatunk vezetőedzője a nyári felkészülési munka zárultával az alábbi nyilatkozatot adta:

A csapat felkészülése több, mint hat hétig tartott. Az átigazolási időszakban nagy volt a játékosmozgás a keretben. Sok játékos távozott és sok is érkezett az NB III-as kerethez. Az idei szezonban egy egész fiatal játékosokból álló keretet sikerült kialakítanunk.

Az edzőmérkőzések a felkészülésünket jól szolgálták, az összecsapások során sok szép dolgot láttunk, amit az edzéseken is gyakorlunk, valamint rámutatott a hiányosságokra is, amelyet próbálunk kijavítani. Úgy gondolom, hogy egy jó felkészülést végeztünk el, fizikálisan rendben van a csapat, viszont a sok új játékos érkezése okán szükség van még egy kis időre, hogy a megfelelő „összeszokás” is kialakuljon a csapaton belül.

Várjuk már a bajnoki rajtot, hiszen minden labdarúgó és edző az éles párharcokat várja a szezon során. Fontos a jó rajt, ugyanis a szezon elején gyakorlatilag szerda-vasárnap ritmusban játszunk, jó lenne, minél több ponttal zárni az augusztus hónapot.”

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2022.05.29 (Vasárnap, 17:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark
 
FC Dabas – MTK Budapest FC II (2:1)
Gól: Kovács P (8′), Domokos B (43′) ill. Balogh B (41′)
 
FC Dabas: Berta – Forgács, Márton, Pusztai, Domokos, Kovács, Ágoston, Puskás, Kiss, Dudás, Hatvani
Cserék: Hermány – Erős, Bebők, Molnár, Czili, Csomós, Fritz, Lévai, Talapka

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK