Szombat délelőtt, a hét zárásaként az NB III Nyugati csoportjába besorolt Bicske TC csapatát láttuk vendégül a Wellis Sportparkban. Alakulófélben lévő csapatunk a nehéz heti munkát követően próbálta a legjobb tudását mutatni a szakmai stábnak. Az első félidőben főleg a mi akaratunk érvényesült, több nagy helyzetet is sikerült kialakítanunk, Kiss Krisztán egy szép távoli lövés után megszerezte a vezetést a csapatunknak

HÍREK: FC DABAS (NB III)

Meton-FC Dabas - BICSKEI TC (1:1)

Újabb döntetlen, ezúttal a Bicske ellen

Szombat délelőtt, a hét zárásaként az NB III Nyugati csoportjába besorolt Bicske TC csapatát láttuk vendégül a Wellis Sportparkban.

Alakulófélben lévő csapatunk a nehéz heti munkát követően próbálta a legjobb tudását mutatni a szakmai stábnak. Az első félidőben főleg a mi akaratunk érvényesült, több nagy helyzetet is sikerült kialakítanunk, Kiss Krisztán egy szép távoli lövés után megszerezte a vezetést a csapatunknak (1:0). Sokáig nem tartott azonban az öröm, kissé váratlanul az ellenfél kihasznált egy védelmi megingást és egalizált (1:1). A félidő tehát 1:1-es eredménnyel zárult.

A második játékrészben már kiegyenlített játék folyt a pályán, volt olyan periódusa a mérkőzésnek, mikor védekezésre kellett berendezkednünk. A második 45 percben már nem tudtunk annyi helyzetet kialakítani, mint az első félidőben, igaz az ellenfelünk sem talált be a kapunkba. További gólt tehát már nem született, így a találkozó végül döntetlennel zárult.

Gyorsan telnek a napok, egyre kevesebb ideje van a szakmai stábnak és játékosainknak, hogy összecsiszolódjon a keret, hisz ne feledjük, július utolsó napján már bajnoki pontokért kell harcba szállnia játékosaink az NBIII Közép csoportjában 2022/2023-as nyitányán.

Hajrá Dabas!

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2022.07.09. (Szombat, 10:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

Meton-FC Dabas – Bicskei TC 1:1 (1:1)
Gól: Kiss K

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK