A héten kemény munkát végeznek NB III-as játékosaink, hiszen a szakvezetés napi két edzést is vezényel. A szerda délutáni programban egy edzőmérkőzés is szerepelt, ahol a Pest megye I. osztályban szereplő Veresegyházi VSK csapatát fogadtuk hazai pályán.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

Meton-FC Dabas - Veresegyház VSK (2:2)

Döntetlen a harmadik edzőmérkőzésen

A héten kemény munkát végeznek NBIII-as játékosaink, hiszen a szakvezetés napi két edzést is vezényel. A szerda délutáni programban egy edzőmérkőzés is szerepelt, ahol a Pest megye I. osztályban szereplő Veresegyházi VSK csapatát fogadtuk hazai pályán.

Ezen a mérkőzésen is mindenki azonos terhelést kapott, mindenki 45 perc játéklehetőséghez jutott. A találkozóról elmondható, hogy a nagy melegben és a fáradtságnak is köszönhetően sok volt a pontatlanság. Ennek ellenére az új igazolásunk, Kiss Krisztián egy szép átlövéssel vezetéshez juttatta csapatunkat (1:0). Sajnos nem sokáig sikerült megtartanunk a vezetést, pár perc leforgása alatt a vendégek megfordították az összecsapást (1:2).

A félidőben sorcserét hajtott végre vezetőedzőnk, a második félidőben hálóőrünknek gyakorlatilag nem volt dolga, viszont támadásinkat rendre pontatlanul fejeztük be. A mérkőzés utolsó percében Balogh révén sikerült megszerezni az egyenlítő találatot (2:2).

A felkészülés egyik legkeményebb hetében vannak a srácok, lehet látni, hogy fáradtak játékosaink, de ez egy ilyen időszak. Ez az edzőmérkőzés is jól szolgálta a felkészülésünket. Folytatás szombaton, ismét hazai pályán, ahol a Bicskei TC csapatát látjuk vendégül.

Hajrá Dabas!

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2022.07.06. (Szerda, 18:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

Meton-FC Dabas – Veresegyház VSK 2:2 (2:1)
Gól: Kiss, Balogh

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK